Laagste prijsgarantie
7.4GoedScore uit

Over Ravelingen

Ontdek de perfecte uitvalsbasis aan het strand met een verblijf in Ravelingen, waar het zwembadencomplex en de directe toegang tot het strand de kroon spannen. Geniet van zonovergoten dagen aan zee of ontspan in het bubbelbad. Ravelingen biedt een unieke mix van ontspanning, sport en entertainment, perfect voor een onvergetelijke vakantie.

De ligging

Ravelingen ligt ideaal direct aan het strand, in het bruisende hart van Oostende. Deze locatie is perfect voor strandliefhebbers en biedt gemakkelijke toegang tot de lokale bezienswaardigheden. De stad Oostende, bekend om zijn mooie stranden, gezellige boulevard en diverse culturele activiteiten, ligt op loopafstand. Voor de avontuurlijke vakantiegangers zijn er fietsverhuur mogelijkheden om de prachtige omgeving te verkennen. Bereikbaarheid is ook geen probleem, met goede verbindingen naar het openbaar vervoer en genoeg parkeergelegenheid voor wie met de auto komt. De luchthaven van Oostende-Brugge, de dichtstbijzijnde, bevindt zich op een korte rijafstand, wat zorgt voor een vlotte start van je vakantie.

Ravelingen blinkt uit met zijn uitgebreide faciliteiten die zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Het zwembadencomplex, met overdekte gedeeltes en speciale zones voor kinderen, staat garant voor waterplezier voor jong en oud. Daarnaast nodigt het zonneterras je uit om heerlijk te ontspannen en te genieten van de zon. Voor degenen die op zoek zijn naar actie, biedt het hotel een scala aan activiteiten zoals fietsen/mountainbiken, boogschieten en snorkelen. De wellnessliefhebbers kunnen zich terugtrekken in de spa, sauna of het stoombad voor wat welverdiende rust. Het hotel beschikt ook over een animatieprogramma, miniclub en live muziek, zodat er altijd iets te doen is. Met faciliteiten toegankelijk voor rolstoelgebruikers en een lift, zorgt Ravelingen ervoor dat iedereen een comfortabel verblijf heeft.

In Ravelingen wordt de innerlijke mens niet vergeten. Het hotel biedt een diversiteit aan eet- en drinkgelegenheden. Of je nu zin hebt in een uitgebreide maaltijd of een snelle snack, het restaurant, koffiehuis en de bar staan tot je dienst. Met opties voor halfpension en volpension kun je jezelf laten verwennen met ontbijt, lunch en diner zonder je zorgen te maken over de maaltijdplanning. Speciale dieetwensen? Geen probleem, op aanvraag bereidt de keuken met plezier dieetgerechten, glutenvrije maaltijden en kindermenu's. Voor een unieke culinaire ervaring stelt het hotel ook speciale menu's beschikbaar.

Hoewel Ravelingen vele faciliteiten en diensten biedt, is het belangrijk om te weten dat de accommodatie mogelijk niet volledig geschikt is voor vakantiegangers met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders aangegeven in de productbeschrijving. Voor vragen of specifieke verzoeken rondom toegankelijkheid, staat het personeel graag klaar om informatie te verstrekken. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

290 - 330 Zeedijk 290, B-8400

7.4GoedScore uit 31 reviews

Verschrikkelijke ervaring gehad
Door Shana op 31-07-2019

Wij verbleven hier een week in half pension en waren niet tevreden. Het eten was niet bijzonder lekker en je moest lang aanschuiven bij het buffet. In het bad hing een vuile rand die we zelf hebben schoongemaakt en de bedden waren niet comfortabel. De informatie op de affiches van de uitstappen was niet correct en de receptie wist ook niet dat je moest inschrijven dus mochten we niet mee. Een grote teleurstelling dus!

goed, maar niet bijzonder (en probleemloos)
Door Frederik op 02-01-2018

Reeds meerdere jaren brengen we eindejaar door in Vayamundo Oostende in verschillende familiestudio's. Heel leuke sfeer, eten valt mee, goeie ligging... Vorig jaar liep er echter iets mis met de boeking: een te kleine accommodatie. Dit werd snel opgelost. Kort nadien regende het binnen... Dit jaar was er een doordringende WC-geur. na melden, kwam snel iemand kijken, maar met gewoon wat javel in te kieperen, krijg je het wel niet weg hoor... leuk hoor, vakantie in zo'n geurtje... Later die dag regende het opnieuw binnen in een studio! En een oplossing???

Prima, met enkele minpuntjes...
Door S. Mens op 14-09-2016

Eind augustus verbleven wij een lang weekend bij Vayamundo Oostende (in het gedeelte dat vroeger Ravelingen was). Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Ons appartement was zeker ok voor een weekend (voor een langere vakantie is het nogal klein). De ligging is prima, het eten (we hadden halfpension) ook, en het zwembad en de binnenspeeltuin zijn leuke extra’s. Het grootste nadeel was de slaapbank in ons appartement, deze is dringend aan vervanging doe. Bij aankomst bleken de latten van de lattenbodem grotendeels los te liggen, de technische dienst is dit de volgende ochtend wel komen vastvijzen maar de slaapzetel bleef zeer oncomfortabel en is eigenlijk niet meer van deze tijd. Ook was het sanitair in het zwembad nogal smerig.

Ravelingen

Vlak aan het strand, ruime apartementen
Door Gwendolyn Robben op 09-08-2015

We zaten in Ravelingen in een appartement. De slaapkamer was ruim (echt ruim genoeg om kinderbedje bij te zetten) en er stonden 3 eenpersoonsbedden (goede bedden!).
De ruimte van de kamer was zeer goed, isolatie naar geluid ook. Het was voor ons echter niet duideljk dat we zelf moesten instaan voor de eindschoonmaak (wat toch iets of wat lastig is met 2 zo'n kleine kinderen om nog een avond te gaan poetsen). Dat is wel jammer.
Ontbijt was telkens goed (zonder meer) wel een gebrek aan vers fruit.
We hebben 1x avondmaal genoten in buffetvorm, was echt cantine-maaltijd wat mij betreft te duur. We zijn ook 1x gaan eten in het a la carte restaurant Den Ensor, dit viel wel goed mee en schappellijk van prijs.
Ligging is prachtig als je naar het strand wil, wel wat verder gelegen van terrasjes en andere eet-gelegenheden. Parkeren rond het domein is wel lastig, wij hebben echt héél de week onze auto niet verplaatst omdat we bang hadden geen plekje meer te vinden.

Alles prima op een kleinigheidje na!
Door ericm op 28-12-2014

Wij logeerde tijdens de kerstdagen in het nieuwe gebouw van Vayamundo. Het appartement was perfect, mooi, strak, net en gerieflijk. Daarenboven zaten wij op de 8ste verdieping wat dan ook een zalig knap zicht opleverde. Het restaurant in het nieuwe gedeelte is ook veeeeeele beter (dan in het oude) Het is er gezellig, rustig (hoewel er veel gasten zijn) het eten is ook een sterretje meer waard, en bovenal is het personeel zeer attent en professioneel! Heb je volpension? Denk dan aan de kilo's, het eten is zo lekker dat het moeilijk is om geen twee keer te gaan halen.
Minpuntje:1 de kerstreveilloon, die geserveerd werd in het restaurant van Ravelingen was niet je dat. Voorgerecht werd bediend maar was precies op het bord gegooid. Hoofdgerecht en dessert was in buffetvorm, hiervoor moest je al gauw 15 à 25 minuten staan aanschuiven. Hier moet de organisatie iets aan doen! Of minder mensen laten inschrijven of de capaciteiten verhogen!
Minpuntje:2 De salonzetels zitten niet makkelijk!

Fantastisch voor de kinderen
Door Wendy op 23-09-2014

Zeker een idee voor de kinderen. Er is heel veel kinderanimatie (meeste is gratis). Het buffet om te eten veranderd elke dag, voor de kinderen is dit ook op maat gemaakt, zodat zij zelf hun eten kunnen nemen.