Laagsteprijsgarantie
6.4
VoldoendeScore uit

Over Camping Romanée L'Evasion

Intro

Bonjour bon vivants en gezinnen! Camping L'Evasion in Landevieille is de ideale vakantieplek, dichtbij het levendige Les Sables-d'Olonne. Slechts 8 kilometer van het mooie strand van Brétignolles-sur-Mer vind je een warme, gezellige sfeer en een fantastische mix van ontspanning en avontuur. Waterplezier, sportieve uitdagingen en een breed scala aan activiteiten maken deze camping tot een ware oase voor elke vakantiegangers.

Locatie en omgeving

Camping L'Evasion ligt in Landevieille, omringd door de prachtige natuur van de Vendée. De camping bevindt zich op slechts 8 kilometer van het mooie strand van Brétignolles-sur-Mer, perfect voor een dagje zonnen en zwemmen. De regio biedt talloze fiets- en wandelroutes, waaronder de Vendée-fietspaden langs de Côte de Lumière, waar vakantiegangers het adembenemende landschap kunnen verkennen. Ook is er de mogelijkheid om kano's te huren via de partner Canoës du Marais. Voor cultuurliefhebbers is het marktplein van Brétignolles-sur-Mer een aanrader, met lokale exposanten en een gezellige sfeer. De camping is gemakkelijk bereikbaar met de auto, en biedt verder een gratis pendeldienst naar het strand van maandag tot vrijdag in juli en augustus!

Services en faciliteiten

Camping L'Evasion biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten voor een zorgeloze vakantie. Het zwemparadijs is dé plek voor waterplezier, met een verwarmd buitenzwembad, peuterbad en een enorme lagune van meer dan 2000 m². Voor aanvullende ontspanning is er een overdekt zwembad met waterspelen en een spa met jacuzzi. Activiteiten voor het hele gezin ontbreken niet; er zijn een multisportveld, een kinderspeeltuin en een buitenfitnessruimte. In juli en augustus kunnen kinderen zich aansluiten bij de kinderclub voor groepsspelen en creatieve activiteiten. Het animatieteam organiseert dagelijks sportieve wedstrijden en avondevenementen, waaronder aperitiefspelletjes in de bar. Daarnaast zijn er praktische diensten zoals een snackbar/bar, ontbijtbezorging, een supermarkt en een broodwinkel. Voor extra gemak zijn er laadpunten voor elektrische auto’s. Let op dat sommige van deze faciliteiten en activiteiten seizoensgebonden zijn.!

Bij Camping L'Evasion kunnen vakantiegangers genieten van een scala aan voorzieningen en diensten. De beschikbaarheid van bepaalde faciliteiten kan variëren met het seizoen, met enkele opties die alleen in juli en augustus beschikbaar zijn. De camping heeft laadpunten voor elektrische auto's, wat handig is voor elektrische rijders. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

In deze accommodatie valt het privé sanitair op door zijn ruimte en netheid, wat vakantiegangers zeer waarderen. De grote plekken bieden genoeg ruimte voor zowel tent als auto, met een keuze tussen zonnige en schaduwrijke plekken. Het vriendelijke personeel doet zijn best om in het Engels te communiceren, wat de ervaring aangenaam maakt. De kinderen vermaken zich prima in het leuke zwembad en de avondentertainment zorgt voor een gezellige afsluiting van de dag. De ligging biedt veel mogelijkheden voor uitstapjes in de omgeving, met prachtige stranden op korte afstand. Kortom, een plek die zeker het overwegen waard is voor een volgende vakantie.

• BBQ toegestaan

Route des Sables, 85220

6.4
VoldoendeScore uit 4 reviews

Vreselijke camping
Door Jorryt op 11-08-2024

Vreselijke Fransen
Teveel om op te noemen, lastig te beschrijven, maar probeer het toch.
Veel huisjes op deze camping zijn van prive eigenaren, die spannen samen en zitten niet echt op toeristen te wachten lijkt het. Ook de Franse vakantiegangers zijn erg vervelend. Bij de speeltuin zat een Frans stel dat meerdere kinderen intimideerden en fysiek pijn deden; ongehoord. Namens 5 gezinnen melding bij de 'directeur' gemaakt en deze zou de man erop aanspreken. Ook de directeur zelf gaat direct in stemverheffing en boos op kinderen af als iets in zijn ogen niet klopt, pardon? Dat wordt afgedaan als emotie. Fransen hebben toch echt andere normen en waarden als het gaat om kinderen wijzen of gedrag. Kinderen hebben geen kwade intentie maar worden gelijk geïntimideerd en fysiek aangepakt. Onze zoon werd aan zij hoodie opgetild van de grond. Enkel sorry van de directeur, in onze ogen geen gepaste reactie, onbekwame 'directeur'. Kom hier niet

Prima camping
Door Lien
Zoover Ontdekker
op 22-07-2024

Levendige, leuke camping met voornamelijk Fransen, die overigens erg vriendelijk waren. Heerlijke rustige lagune. Zwembad iets te druk naar onze smaak. Prachtige stranden.

Lagune is prachtig
Door Babs op 18-08-2023

Prachtige lagune. Daarnaast ook nog een buitenbad, glijbaan en binnenbad. Lagune en glijbanen niet verwarmd. Overig zwemwater wel.
Grote plek met prachtig privé sanitair.
Plek B045 hadden wij. Qua ligging vonden wij dit de mooiste van de plekken met privé sanitair. Wel veld met hobbels en schuin aflopend.
Helaas hadden we wat minder zon dan gehoopt. Daardoor veel uitstapjes gemaakt. Super veel te doen in de buurt.
Van de 240 plekken zijn er gemiddeld op 4 plekken Nederlandse mensen. De rest is bijna allemaal Frans. Ook veel vaste plaatsen. T is wel een sta caravan park daar houden we niet zo van maar Laguna en privé sanitair compenseerde dit wel.
Voor ons niet voor herhaling ivm ligging. Ligt niet op loopafstand van een groter dorp. In landevieille zit een spar. 5 min rijden, verder saai dorp
Wel leuk fietsen naar Bretignolles-sur-Mer
Medewerkers super aardig en behulpzaam in handen en voeten Engels
Wc zwembad vies

Camping Romanée L'Evasion

Mooie plek vlakbij het strand
Door M op 31-07-2023

We hadden een kampeerplek met Prive sanitair geboekt. Zag er anders uit dan op de foto maar meer dan voortreffelijk. Een aparte badkamer met douche en genoeg ruimte om je aan te kleden. Douchecabine is wel erg krap.
Keuken met aanrecht en koelkast en stroom.
Aparte toilet. Alles keurig en niet onbelangrijk alles schoon. Zeer grote plek voor de tent en de auto. Er zijn plekken met veel en minder zon. Onze kids, onder de 10 hebben zich hier prima vermaakt. Leuk zwembad en vriendelijk personeel. Behulpzaam en proberen goed om Engels met je te praten.
Op 10 min afstand van het eerste strand en zoveel diversiteit aan stranden in de omtrek. Een plek om nog eens heen te gaan.
Het weer is niet zo heet als in het zuiden maar veel zon gehad. Nachten waren koel dus extra deken is wel fijn. Soms een bui maar nooit de hele dag.
Kinderclub is in het Frans maar in de avond leuke entertainment waar iedereen aan mee kan doen.

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

Ja, het is veilig en betrouwbaar om {AccommodatieNaam} te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar Camping Romanée L'Evasion bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Camping Romanée L'Evasion. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Camping Romanée L'Evasion. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.