Over La Commanderie
Bij La Commanderie ontspan je op een zonnige camping in het hart van de natuur. Stel je voor: wakker worden met het geluid van fluitende vogels, daarna lekker genieten van de warme zon op je huid. Dit stranddorpgevoel mag je niet missen! Je gaat hier genieten van ontspannen dagen, vol gezelligheid en mooie herinneringen.
De ligging
La Commanderie ligt in de natuurlijke omgeving van de Vendée, dichtbij het strand. Je zit hier perfect voor een relaxte vakantie aan zee, met alles binnen handbereik. Vanuit de camping loop je in enkele minuten naar het strand, ideaal voor die eerste duik of een strandwandeling. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor fietsers en wandelaars, die schitterende uitzichten en frisse zeelucht belonen. Na een korte rit arriveer je gemakkelijk en voel je je snel thuis. De afwisseling van rust en aktiviteit maakt deze plek extra aantrekkelijk. En dat alles in een prachtige, zonnige streek waar jij volop kunt genieten.
Bij La Commanderie voelt het als thuiskomen. De gezellige glampingtenten en comfortabele lodge-cabins bieden een fijne basis voor je vakantie. Je kunt genieten van een frisse duik in het zwembad, lekker relaxen op het terras of de speeltuin voor de kleintjes. De camping straalt warmte uit en is superkindvriendelijk. Het vriendelijke personeel zorgt dat alles goed geregeld is. Het is de ultieme plek om te onthaasten, terwijl je toch alle gemakken binnen handbereik hebt. Met schaduwrijke plekken en groene ruimten kom je hier helemaal tot rust, precies zoals je dat bij een relaxte vakantie verwacht.
Je eet hier eenvoudige, verse maaltijden in een gezellige sfeer. Er is een eetgelegenheid waar je kunt genieten van lekkere broodjes en maaltijden, en je kunt zelf je avontuur op het kookpunt zetten met de aanwezige barbecues. Neem je eigen lekkers mee of proef de authentieke smaken uit de omgeving. ’s Ochtends geniet je van verse broodjes bij het ontbijt, klaar om de dag energiek te starten. In de avond kun je gezellig samen dineren op het terras, met uitzicht op de groene omgeving. Alles is makkelijk te bereiken en de sfeer is relaxed en ongedwongen, perfect voor een goede vakantie vibe.
Je gaat hier goed voorbereid op pad. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten kosten extra en kunnen afhankelijk van het seizoen, weer of onderhoud soms gesloten zijn. Gelukkig zorgt dat de rust en authenticiteit van je vakantie niet in de weg. Wil je nog meer genieten? Vraag gerust naar de lokale tips, zodat je de omgeving echt in je op kunt nemen. Met deze informatie ben je helemaal klaar om ontspannen naar La Commanderie te gaan en te genieten van een zonnige en gezellige vakantie aan zee.
Op deze camping vinden vakantiegangers een stukje paradijs, waar het prachtige zwembad met adembenemend uitzicht de show steelt. De ontvangst is hartelijk, en het ruime aanbod aan sanitair zorgt ervoor dat iedereen zorgeloos van zijn verblijf kan genieten. De grote, goed onderhouden plekken bieden de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen kampeerervaring. Ook het personeel krijgt veel lof voor hun vriendelijkheid, waardoor vakantiegangers zich direct welkom voelen. Een bijzondere vermelding verdient de rondleiding door Rustiques, die een onvergetelijke indruk achterlaat. Kortom, deze camping is een oase van rust en gastvrijheid die vakantiegangers langer doet blijven dan gepland.
Adresgegevens | 6 Chemin de l'église, F-11800 |
La Commanderie
In 2020 en 2021 heb ik op deze camping gestaan met mijn nichtje, toen konden we nog zwemmen iedere dag vanaf s morgens 10u volgens mij al. De huidige eigenaren waren toen al niet vriendelijk naar gasten. Mijn ouders staan er dit jaar voor het 5e jaar gedurende 8 weken. Maar ze komen op deze camping nu echt niet meer terug; het gehandicapten toilet moesten ze zelf schoon houden, s'avonds om 21u gaat bar dicht, afschot plekken 40 cm, caravan staat scheef (pa heeft planken gekocht voor onder de caravan trap buiten, opstap in caravan was te hoog) afvoer loopt omhoog, ipv omlaag, zwembad . Vandaag deze klachten doorgegeven aan eigenaar. Ouders zijn uitgescholden in bijzijn van anderen en hoeven niet meer terug te komen op de camping. Dit waren ze toch al niet van plan, ze hebben schoon genoeg van de eigenaren. Hopelijk komen er snel nieuwe eigenaren.
Hele fijne camping met alles wat je je als kampeerder kunt wensen,
Prima ontvangst, mooi zwembad met prachtig uitzicht, prima (voldoende) sanitair, fijn terras en grote plekken.
We hadden een mooie plaats aan de rand van de camping. Sanitair is er genoeg want onder het zwembad is ook nog een grote sanitaire ruimte. De eigenaar is vriendelijk, zijn vrouw inderdaad iets stugger. De rest van het personeel is super vriendelijk. We waren van plan 2 nachten te blijven, dat zijn er uiteindelijk 10 geworden vanwege de fantastische ligging en het mooie zwembad. Leuke rondleiding gehad door Rustiques door de Vlaamse oud docent Tinus.
Ruime plaatsen, rustige camping, geen een is hetzelfde. Geen vlakke plekken.
Onvriendelijke ontvangst, komt geen enkele extra informatie uit.
Zelf wc papier meenemen.
Zwembad gaat pas om 13.00 uur open, soms zelfs nog later, belachelijk. De eigenaar is ook bloed chagrijnig. Totaal niet behulpzaam
Mooie, ruime, plaatsen, geen een is hetzelfde. Geen vlakke plekken.
Ontvangst is niet klantvriendelijk, ongeïnteresseerd, komt geen enkele informatie uit. Totaal niet behulpzaam.
Zwembad Gaat pas om 13.00 uur open, omdat dan de temperatuur goed is???? Nog nooit van gehoord, soms pas om 14.30 uur, bloedchagerijnige man die het zwembad opent.
Kortom verwacht geen gezelligheid, dom hoor, zo genereer je geen extra inkomsten.
Wij hadden 2 nachten geboekt op deze camping op onze doorreis naar Spanje. We wilde heel graag het stadje Carcasonne bezoeken. Na het stadje bezocht te hebben, waren we om 12.30 terug, in een hitte van 39 gr...wilde we graag even afkoelen in het zwembad, maar deze was gesloten. De eigenaar nam ook niet de moeite om ons enigzins normaal uit te leggen waarom deze gesloten was. De dag ervoor was hij ook al dicht vanwege een storing. We zijn diezelfde middag vertrokken ipv nog een nacht. Jammer, prachtig zwembad en leuk terras...maar hebben ons niet welkom gevoeld!