Over Auwirt
Ontdek Auwirt, een stralend vakantielokaal net buiten de drukte, waar je zó in de relaxmodus duikt. Stel je voor: je woont in een gezellige kamers en geniet van de warme zon op je huid. Hier vormt zich de herinnering waar je naar op zoek bent, of je nu even snel wil ontsnappen of een langer verblijf plant.
De ligging
Auwirt ligt perfect in een rustige omgeving, waar je gemakkelijk de natuur in fietst of wandelt. Vanuit hier bereik je in korte tijd mooie plekjes en gezellige dorpjes. De locatie is ideaal voor wie wil genieten van de zachte zeelucht en de zonnige sfeer. Het water en de stranden liggen op je voeten, klaar om ontdekt te worden. Je voelt dat je vakantiegevoel hier echt begint.
Bij Auwirt word je warm verwelkomd in een knusse sfeer die je direct doet ontspannen. De kamers zijn comfortabel en bieden alles wat je nodig hebt voor een heerlijke stay. Je kunt zwemmen in het nabijgelegen zwembad, fijn ontspannen in de tuin of lekker buiten zitten op het terras. Alles ademt die gezellige, huiselijke sfeer die je zoekt voor jouw vakantie. Hier voel je je snel thuis, of je nu komt voor rust of lekker actief bezig zijn.
Auwirt biedt een simpel, maar lekker eetaanbod. Geniet van verse broodjes bij het ontbijt en een goede kop koffie op het terras. Het restaurant serveert lokale gerechten die je smaakpapillen verrassen. ’s Avonds kan je hier leisurely genieten van een goede maaltijd in een gezellige setting. Het is de plek om na een dag vol avontuur je dag afsluiten met lekker eten en goede gesprekken.
Jouw vakantie begint met een goede voorbereiding. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plaatse te voldoen. Sommige faciliteiten zijn mogelijk tegen betaling of kunnen niet altijd open zijn, afhankelijk van het seizoen en het weer. Maar maak je geen zorgen, je bent hier vooral om te genieten en daar helpt de prettige, ongedwongen sfeer zeker bij.
Adresgegevens | Salzburger Str. 42, 5400 |
Auwirt
Direct langs de weg, eigenaar erg onvriendelijk. Slecht en vies terrein voor tenten. Veel geld voor weinig. Nog niet eerder zo ongastvrij ontvangen op een camping.
Waren hier voor 1 overnachting, op doorreis
naar huis. Waren hier al eerder geweest, maar schrokken nu van de prijs!
49 euro voor 1 overnachting op een camping met slechte faciliteiten. Geen watertappunt op veld, kleine plekken. Zwembad is Intex zwembad, waar kleine kinderen niet in kunnen spelen. Is een zooitje rondom dat badje, staan oude stoelen.
Je kunt ontbijten in hotel daar, kost echter 20 euro p.p.!!! Tip: ga lekker en goedkoop ontbijten in Maxi Markt, 2km. verderop in Anif! Aanrader: bezoek het mooie Salzburg, is vlakbij.
We hebben de camping voor 2 nachten geboekt, prima camping. Vriendelijk ontvangen en naar de plaats begeleid. Prijs wisten we op voorhand, staat op de site. Sanitair was prima. Voor een tussenstop prima plek, net langs de snelweg.
Na een hele dag in de auto gezeten te hebben waren we blij dat we op de camping aankwamen. De blijdschap was echter van korte duur. Nog nooit zo onvriendelijk ontvangen.
De eigenaar was kortaf en zag ons meer als last dan als gast. Er kon geen lachje van af en als ik iets voor de duidelijkheid nogmaals vroeg kreeg ik een zucht en rollende ogen.
Superdure overnachting voor een camping zonder faciliteiten. We moesten bijna 60 euro afrekenen voor 1 nacht.
Onze kinderen wilden om 17:30 nog even zwemmen in het intexbadje dat geopend was tot 19:30. Ze lagen er nog niet in of de eigenaar kwam al aanfietsen en heeft ze er met een hoop kabaal ( Raus! Raus!) en zwaaiende armen uitgejaagd. Slechte douches, zeer oudbakken brood. Een zeldzaam slechte ervaring op een camping, hier komen we nooit meer.