Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 9
Over Moulin de Liort
Ontdek het wonderlijke Moulin de Liort, een charmant kampeerterrein midden in de natuur. Hier voel je meteen die vakantiekriebel. Of je nu geniet van een zonnige dag aan het water of de warme zon op je huid voelt, dit is de plek waar herinneringen worden gemaakt. Klaar voor een onvergetelijke vakantie? Dit wil jij meemaken!
De ligging
Moulin de Liort ligt op een klein stukje in de natuur, vlakbij de mooie rivier. Perfect voor rustzoekers en teamgenoten die zondags een frisse duik willen nemen. Om er te komen, pak je de auto of fiets en binnen no-time zit je in de groene omgeving. In de buurt wachten wandel- en fietstochten, gezellige dorpjes en zomerse activiteiten. Het is de ideale plek om je vakantie echt te voelen beginnen en volop te genieten!
Wanneer je op camping Moulin de Liort bent, voel je je meteen thuis tussen de natuurlijke charme. Het terrein geeft een gezellige, ongedwongen sfeer, perfect voor een ontspannen vakantie. Wil je even de benen strekken? Er is een fijne speeltuin voor de kids en zwemwater om in te plonzen. ’s Avonds geniet je op het terras van de warme zon en de geluiden van de natuur. Alles ademt rust en gezelligheid. Het is dé plek waar je echt tot rust komt en je vakantiegevoel hoog oploopt.
Voor een lekkere start van de dag schuif je aan bij de centrale plek voor verse broodjes en een smakelijk kopje koffie. ’s Middags is er de mogelijkheid om zelf te koken of te genieten van eenvoudige, goede maaltijden. De sfeer is knus, met leuke plekjes om samen te zitten en te genieten. ’s Avonds vallen de zon en je glimlach neer terwijl je je favoriete drankje drinkt. Alles is makkelijk bereikbaar en bij de hand, zodat jij je kunt richten op relaxen en genieten.
Moulin de Liort houdt rekening met jouw vakantieplannen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen door het seizoen, het weer of onderhoud niet altijd beschikbaar zijn. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je zorgeloos genieten van je verblijf. Met de juiste voorbereiding wordt je vakantie hier een mooie herinnering vol zon, water en goede sfeer.
Veel vakantiegangers zijn helemaal weg van Moulin de Liort, vooral vanwege de rust, ruimte en de prachtige natuur. Deze plek is een paradijs voor wie van kamperen houdt, met een ecologisch beheerde vallei die uitnodigt tot ontspanning. Kinderen vinden er een avontuur in het kabbelende beekje en de ruimte om vrij te spelen, terwijl volwassenen genieten van de stilte, biodiversiteit en de sterrenhemels. De camping biedt de perfecte setting om te ontprikkelen, omgeven door vogelgeluiden en uitdagende wandelpaden. Kortom, Moulin de Liort is een echte aanrader voor iedereen die zich wil onderdompelen in de natuur en even wil ontsnappen aan de hectiek van alledag.
Adresgegevens | Route de Tayrac, 12440 |
Moulin de Liort
Aanrader voor campeerders die van rust en ruimte houden. In een mede door Anne-Marie en Herman ecologisch beheerde groene vallei.
Overzichtelijk voor kinderen die avondtuur vinden in de naast de camping stromende beek. Uitdagende wandelingen vanaf de camping
Het is veelzeggend dat wij deze zomer zijn teruggekeerd naar Moulin de Liort, na ons verblijf vorig jaar. Beide keren hebben wij ontzettend genoten van deze plek. De stilte, de prachtige natuur, de enorme biodiversiteit en de waanzinnige sterrenhemels s nachts brengen veel rust en een gevoel van rijkdom. Ideaal om even te ont-prikkelen. Ook onze twee kinderen (6 en 8 jaar) houden van deze camping; ze hebben hier alle ruimte om rond te rennen en te spelen. Daarbij is het ondiepe beekje dat direct langs de staanplaatsen loopt ideaal; voor hele jonge alsook voor iets oudere kinderen goed voor uren vermaak.
Voor ons was deze camping nieuw. In 1ste instantie schrokken we een beetje van de afgelegen en stille plek met op dat moment maar een klein aantal kampeerders. Maar dat duurde maar even. We hebben genoten van zowat alles om ons heen. Herman en AnneMarie de natuur de vogelgeluiden de ruimte en de stilte op de prachtige camping. Een aanrader!! Niet alleen voor volwassenen maar zeker ook voor kinderen. Heerlijk uitleven in de natuur en het kleine kabbelende riviertje. Wat een fijne prachtig goed verzorgd domeintje! Dankjewel
We hebben in de zomer van 2022 ruim twee weken op deze camping gestaan en we hebben al die tijd genoten. Het dal ligt verscholen tussen de landbouwgebieden en is daardoor een ware groene oase. In de loop der jaren hebben Herman en Anne-Marie met hun stichting verschillende stukken grond aangekocht en toegevoegd aan hun eigen natuurgebiedje waarin ze de biodiversiteit behouden en stimuleren. Herman weet ontzettend veel van de natuur en kan hier smakelijk over vertellen. Er zijn mooie wandelingen in de omgeving te maken.
De plekken zijn ruim, meeste liggen half tot geheel in de schaduw. Het beekje Liort is vanaf alle plekken te bereiken en de beste speelplek voor de kinderen (6 en 3) die je kunt verzinnen. Helaas was het erg heet toen wij er waren (35+ graden), waardoor kastelen en dorpjes bezoeken voor ons een uitdaging werd. Maar met een stoeltje in de beek en een boek erbij zijn we toch helemaal tot rust gekomen! Veel dank!