Laagste prijsgarantie

Carretera de Ordesa s/n, 22376

6.4VoldoendeScore uit 2 reviews

Hotel ordesa valt tegen
Door Ellie op 20-07-2024

Hotel Silken Ordesa valt erg tegen. Het is outdated jaren 70 stijl. Alles bruin en schrootjes. De bedden zijn slecht. Als je je omdraait wiebelt je partner alle kanten op. Kortom duur hotel waarin je slecht of niet slaapt. De pootjes van het bed zaten los. De hygiëne is prima.
Verder zijn de kamers erg gehorig. Je hoort de buren douchen.
Er is geen airco, het was erg warm op de kamer.
Het ontbijt en het diner zijn prima . Je kunt je was afgeven bij de receptie voor eur 20,- voor kleine zak. Bij de receptie vertellen ze niet dat je zelf kunt wassen voor paar euro op naastgelegen camping. De man achter de bar had geen zin om te werken voor ons enige gasten op dat moment.
We hebben overwogen om het hotel te verlaten en onze tent op te zetten op die goed verzorgde camping.
Prijs kwaliteit van het hotel is niet goed.

Heerlijk!
Door J. Bakker op 03-08-2023

Heel fijn vakantiepark. Links zitten de huisjes, rechts de kampeerplaatsen. Wij zaten in een huisje en hadden een heerlijk tijd! Fantastisch uitzicht, fijn nieuwe inrichting, goede WiFi. De receptie voor de huisjes sprak vloeiend Engels en was zeer behulpzaam. Het winkeltje stelt helaas weinig voor, wel afgebakken brood verkrijgbaar. Geen grote supermarkt in de buurt. Lekker genieten van de natuur! Je kunt er zelfs je auto opladen en de wasmachines zijn inbegrepen (op het gedeelte van de huisjes). Zwembad eenvoudig, wel groot genoeg. Aanrader!