Over Kloet
Bij Kloet voel je de sfeer al meteen. Dit gezellige vakantiepark ligt aan de rand van het mooie Kempisch natuurgebied. Hier geniet je van een stralende vakantie vol rust en plezier, recht aan het water. Of je nu komt voor heerlijk relaxen of actief ontdekken, je bent hier zeker snel op je plaat.
De ligging
Kloet ligt in Putten, vlak bij de natuur en toch gemakkelijk bereikbaar. Je rijdt vanuit Nederland zo het park op. Vaak met de auto, maar ook met de fiets is het prima te doen. Vanuit deze fijne locatie pak je zo even de fiets of wandelschoenen voor een dagje weg. In de omgeving proveer je je zintuigen met echte natuur en gezellige dorpjes, klaar voor jouw vakantiepret.
Wanneer je aankomt bij Kloet, voel je je meteen thuis. Het park ademt een persoonlijke sfeer uit, met knusse accommodatie en een relaxte vibe. Je verblijft in comfortabele chalets en tenten, klaar om je vakantie compleet te maken. De faciliteiten zorgen dat je je nooit verveelt: denk aan een overdekt zwembad, speelplekken voor de kinderen en mooie wandelroutes direct vanaf het park. Hier vind je je ideale vakantieplek, of je nu komt voor rust of plezier.
Op Kloet hoef je niet lang te zoeken naar wat lekker is. Heb je zin in verse broodjes bij het ontbijt? Het kan hier. In de gezellige eetgelegenheden proeft je hier eenvoudige, lekkere gerechten. Ze staan klaar om je te verwennen, zonder poespas. Of je nu zin hebt in een snelle snack of een uitgebreide maaltijd, er is altijd iets dat past bij jouw vakantiegevoel. De sfeer is gemoedelijk, je voelt je meteen welkom en ontspannen.
Kloet biedt een goede basis voor een ontspannen vakantie. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting. Met deze praktische info ben je helemaal voorbereid en kun je volop genieten van je vakantie zonder verrassingen.
In de buurt
Restaurant: 300m
Zee: 200m
Adresgegevens | Eerste Weegje 3, 4301 SL |
Kloet
Wat een mooi gelegen camping met enorm ruime plaatsen, wel weinig sanitair: 4 toiletten en 4 douches op ruim 40 plaatsen.
Rust en ruimte op loopafstand van het centrum van Zierikzee.
Echter aan de telefoon ronduit onbeleefd, gelukkig was de ontvangst door de zoon heel gastvrij.
Maar wat zijn deze camping bazen star, controlerend, de hele dag achter de camera lijkt het en bot in communiceren. Zij maken dat je verblijf niet prettig tot aan onveilig voelt.
Deze echtpaar zie je niet op de camping tenzij, terwijl wij dat op andere plekken zo anders meemaken! Als wij nu de boel op stelten zetten, maar dat was het absoluut niet. We voelen ons als kinderen behandeld. Kortom: prachtcamping, maar toch komen wij hier niet meer.
Wij waren hier met de camper. Keurig verzorgde camping, ruime plaatsen, op loopafstand van Zierikzee. Superschoon sanitair. De negatieve reviews ten aanzien van regels en onvriendelijke behandeling herkennen wij totaal niet. In tegendeel: men was heel behulpzaam toen bleek dat onze stroomkabel kapot was. Deze werd gerepareerd (zonder dat er kosten werden berekend, dus dat portemonnaie trekken valt wel mee). Dat er geen honden op de camping mogen is logisch, omdat er schapen en kippen bij de camping lopen.
Kortom een aanrader deze camping!
Gerard heeft eigenlijk al genoeg gezegd. Onbegrijpelijk dat medewerkers van een vakantieverblijf zo met hun gasten omgaan. Regels (en maatregelen na een slecht verleden) oke maar maak er geen dictatuur en streng regiem kamp van. Een voorbeelden hiervan zijn dat medewerkers je onder de douche wegroepen als je er 5 minuten langer onder staat en gaan hyperventileren als er een vlekje te veel op de muur of zo iets komt. Ook is 15 minuten langer op de camping aanwezig zijn dan geboekt te veel. Dan staat de oude eigenaar meteen met zijn portemonnee klaar. Verder zeer kind, groeps en dieronvriendelijk en als er even iemand bij je op bezoek wil komen, staan de geldwolven paraat. Oke, inkomsten zijn voor iedereen belangrijk maar op deze manier walgelijk gewoon.
Als je de regels uit je hoofd kent, heb je vast een fantastisch verblijf. Je moet je ervan bewust zijn, dat de eigenaren je voortdurend in de gaten houden. Eigenaren zijn niet gastvrij en bij een ‘overtreding’ van een regel zijn zij niet voor reden vatbaar en wordt je uitgekafferd. We hebben ons hier niet welkom gevoeld en wij komen hier NOOIT meer terug.
De positieve recensies overheersen gelukkig voor deze camping en zeggen genoeg. Er zijn altijd en ook terecht slechte ervaringen, ook over deze camping waarvan ik het anders en netter verwoord zou hebben. Echter hebben de medewerkers/beheerders moeite met kritiek om en dingen te verbeteren. Deze blijven zo goed als bij hun regelgevingen, kwaliteit en standpunten over de camping en luisteren nagenoeg niet naar de gasten voor wat betreft dus om dingen te verbeteren en of aan te passen. Overlast is verder in alle vormen totaal intolerant maar iedereen moet welkom kunnen zijn, ongeacht wie/hij of zij is en hoe. Verder is deze camping en zijn medewerkers erg gesteld op de centen want o wee als er ook maar iets extra’s bij komt naar behoefte van de gasten. Helaas letten deze letterlijk en figuurlijk de hele tijd op de gasten wat ze doen, door bijvoorbeeld hoe lang er onder de douche gestaan wordt en of alles netjes en schoon blijft. Jammer!