In7thHeaven

Restaurant: 3500m
Zee: 3500m
Adresgegevens | Unnamed Road, 720 56 |
In7thHeaven
Heerlijk verblijf! Veel gereisd, veel huisjes gezien, maar zo'n fijn huis heb ik nog niet eerder meegemaakt. Misschien wel omdat het zo zorgeloos voelde: het huis is schoon, rust en privacy is gegarandeerd, en alles is aanwezig: een prettig zwembad, en voor het avondeten een grill of pizzaoven (of gewoon de keuken). Voor elk moment van de dag is er wel een goed plekje om in de zon te luieren. Of misschien omdat het zo'n goede uitvalsbasis is: Mirthos bleek verrassend authentiek (maar heeft ook alle gemakken waarop je hoopt, en uitstekende restaurants), terwijl je ook zo de bergen in rijdt. Echt een fantastisch stukje Kreta. Een week was eigenlijk tekort. Wij komen terug!
Heerlijk huis in schitterende omgeving. We kwamen om te wandelen maar daar is niet veel van gekomen. Rond het huis zijn verschillende terrassen en je kunt er heerlijk ontspannen en 's avond naar een prachtige sterrenhemel kijken. Poes Kareltje houdt je gezelschap dat maakte dat we ons er extra thuis voelden. Als je naar Kreta wil, niet
twijfelen, je zult er geen spijt van krijgen.
Een kort maar zeer steile weggetje brengt je naar een prachtig huis, vergenoeg van de doorgaande rustige weg. Het huis is werkelijk fantastisch! Met name van de vele terrassen en het uitzicht hebben wij genoten. We hebben veel tijd bij het huis doorgebracht en te weinig tijd gehad om te wandelen. Want rond het huis vonden wij het heerlijk. Poes Kareltje is de kers op de taart. Hij loert ’s morgens al naar binnen of je al wakker bent en is dolgelukkig als hij wat aandacht krijgt. Wij vonden haar erg gezellig. Daarnaast is het huis heel netjes en schoon en werkelijk alles is aanwezig. De beheerders van het huis zijn ontzettend aardig geven je informatie en wonen in de buurt. In de dorpjes rondom het huis ontmoet je de aardige lokale Grieken. Als we nog een keer naar Kreta gaan dat twijfelen wij niet, dan huren wij dit huis weer.
We hebben een heerlijke vakantie gehad in In7thHeaven! Het huis is van alle gemakken voorzien, schoon en heeft goede bedden en een ruim zwembad! Er zijn veel leuke en rustige plekjes rond het huis om in de zon of de schaduw te zitten.
Het huis ligt dicht bij leuke, niet te toeristische dorpjes Mithi en Mirtos. Het strand is dichtbij maar een auto is wel noodzakelijk.
Het contact met de verhuurder en de beheerders was goed, we kregen altijd snel respons op mailtjes en vragen.
Dit is zeker een vakantiehuis om terug te komen !!
De aan dit huis gegeven naam verwoordt al onze ervaring van de afgelopen 2 weken. Je voelt je in de 7e hemel, echt een paradijsje. Een fantastisch huis op een geweldig rustige plek met veel privacy, een prachtige tuin met sfeervolle terrassen, mooie uitzichten, een groot zwembad, grote keuken en woonkamer met alle toebehoren, een vaste bbq buiten evenals een pizza-oven; zo kunnen we nog wel even doorgaan met schrijven. In het echt is dit alles nog veel mooier dan op de foto's. De omgeving is schitterend; mooie tochten door de bergen, met auto of te voet (wandelen of hiken), het bezoeken van kleine authentieke dorpjes, het heerlijke eten in de talloze leuke restaurantjes en niet te vergeten het zeer sfeervolle, bijzondere en lieflijke dorpje Mirtos, waar het altijd gezellig is maar ook niet te druk. Vriendelijke (Griekse) mensen; je voelt je overal welkom. Op de eindeloze stranden is het heerlijk rustig. Een absolute aanrader!
Stop met zoeken als je een compleet huis, van alle gemakken voorzien, een fijn zwembad met veel privacy en gelegen bij een knus, authentiek dorpje zoekt!
Echt een aanrader!
We hebben het een jaartje moeten opschuiven i.v.m. corona, maar wat zijn we blij dat we dat hebben gedaan!
Wat een fijn huis en zwembad!
Het plaatsje Mirtos vonden we knus en authentiek. We hebben er ook heerlijk gegeten.
Het restaurant La Sera is onze favoriet.
Het strandje Tertsa is ook een aanrader en vooral in combinatie met het restaurant Lambros.
Wil je een avond meer drukte is Ierapetra goed te doen qua afstand, heerlijk gegeten bij Vira Potzi.
Kortom een heerlijke relaxte vakantie met prachtig weer!