Laagsteprijsgarantie

GoedScore uit 3 reviews

Ruimte

Aanrader op Texel
Door Arjen de Ridder op 13-07-2025

In 1 woord top. Mooie uitvalsbasis voor parachutespringen op Texel. We waren met 3 campers.
Mooie camping met prima, schoon sanitair. Dat de kinderen kwamen kijken naar de springende oma's was geen probleem. Maak er een mooi dag van was het devies. Kortom een aanrader met een hartelijke enthousiaste beheerster. Komen graag nog een keer terug.

Super mooi en goed uitgerust, ruim familiehuis
Door Fam Hoving op 01-07-2025

We hebben voor een weekend met 10 personen (2 kinderen, 8 volwassenen) een van de twee familiehuizen (Smit in dit geval) gehuurd. Dit familiehuis bestaat uit twee 6-persoonshuizen die door het weghalen van een tussenwand op de benedenverdieping één heel groot 12-persoons huis vormt. Het is een fantastisch mooi en schoon, goed uitgerust huis. We hebben het heerljik gehad. Er is ruimte genoeg voor iedereen, ook buiten op de terassen. Erg leuk ook om te kijken naar de vliegtuigen en parachutisten aan de overkant, het geluid stoort niet, zeker binnen niet (goed geisoleerd). Met de fiets ben je in 15 minuten op het strand of in 10 minuten in De Cocksdorp, met de auto nog sneller uiteraard. Het contact met de eigenaresse was prima. Volgend jaar weer!

Zevenbergen oftewel zeven gebreken: ongehoord
Door Wim op 13-08-2024

Bij het inchecken en gedurende de twee dagen dat we er waren was de receptie onbemensd. Het is duidelijk dat men de camping erbij doet. Het geluid van het voorbij razende verkeer en het nabije vliegveld hadden we wel ingecalculeerd maar viel overdag tegen… rustig kamperen bij de boer zou echter nog een andere dimensie krijgen. In de avond werd het stiller qua verkeer en vliegtuigen maar bleek de koelinstallatie van de naburige stal de hele nacht door te denderen… de lage toongeraas heeft me de hele nacht uit mijn slaap gehouden… toen we dat melden kregen we te horen : ‘ dat is namelijk wat u tegen kan komen bij kamperen bij de boer ‘ u bent gewaarschuwd en rekening ook niet op enige empathie… naar mijn vooruitbetaalde vier nachten kon ik fluiten… gelukkig vonden we een ander rustig plekje op het mooie Texel… maar Zevenbergen staat voor mij voor zeven gebreken… onpersoonlijk en gehorig maar dat hoort er bij🫣 blijkbaar