Laagsteprijsgarantie

475 route de Margés, 26260

Les Falquets

9.3
FenomenaalScore uit 10 reviews

Een échte camping in de natuur
Door Van Dijk op 19-07-2025

Al op aanraden van andere hier terecht gekomen. Zeer hartelijk ontvangst bij Nederlands gezin die de camping runnen. Je merkt dat zij dit doen uit passie.
Prachtige plekken omgeven door groen en goede afwisseling tussen zon en schaduw, vanaf de camping loop je het riviertje op. Dammen bouwen, visjes vangen, lekker afkoelen. , stoeltje in of langs het water. Geen poespas op de camping van een schreeuwend animatieteam maar gewoon samen spelen op trampoline , in de zandbak, of aan het riviertje.
Sanitair is wat ouder ( authentiek ) maar zeer schoon!
Pizza-avond is een aanrader en zeer gezellig.
Kortom; je begrijpt dat wij wat langer zijn gebleven.

Prachtige camping in het groen.
Door Carola
Zoover Ontdekker
op 10-06-2025

Prachtige camping met veel groen! Eenvoudig maar schoon sanitairgebouw. De wifi op de camping werkt top, ook heel fijn :). Enthousiaste eigenaar die veel tips kan geven over activiteiten in de omgeving.
Heerlijk rustig, in ieder geval in het voorseizoen. Veel privacy op de kampeerplekken. Een camping zoals een camping hoort te zijn vonden wij.
We waren er kort, komen zeker terug.

Prachtige, groene camping!
Door Arja op 14-08-2024

Wat een prachtige, groene, ruime camping!! We hebben hier volop genoten en kunnen uitrusten. Aan de ene kant van de camping vind je afgebakende plekken en aan de andere (onze) kant heb je een parkachtig veld met veel bomen (en dus schaduw) waar je je kampeermiddel kan neerzetten. Echt heel mooi! Eenvoudig speelmateriaal als een zandbak, speelhuisje, skelters en een trampoline. En achter de camping stroomt een heerlijke beek om afkoeling te zoeken. Eigenaren zijn ontzettend aardig en denken met je mee en geven leuke tips voor de omgeving.

Fijne kleine camping met rust en genoeg vermaak
Door Van Deinsen op 01-08-2024

Hele fijne kleine camping met veel groen waardoor er veel schaduw is.
Eigenaren zijn super aardig en denken met alles mee.
Voor kinderen is er een speeltuintje, skelters, basketbalpaal, trampoline en natuurlijk een beekje om heerlijk in te spelen en af te koelen.
Er worden af en toe activiteiten aangeboden voor kinderen.
Ook in de omgeving is veel te doen. Het waren 3 heerlijke weken.
Sanitair is prima en vooral de buitendouche is erg fijn.

Prachtige natuurcamping
Door Nynke Acda op 31-07-2024

Prachtige natuurcamping.
Hier kom je echt tot rust.
Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Zeer ruime plekke . Beekje naast de camping is heerlijk om in te spelen, door jong en oud worden er kunstwerken en dammen gebouwd.
Magisch rustgevend plekje.
Remon en Anita dank je wel voor de super fijne week.

Een mooie groene en kleinschalige camping
Door Jelco de Vries op 30-07-2024

We hebben in mei ruim een week op deze prachtige camping gestaan. Ons plan was een paar dagen, maar het beviel zo goed dat we er een aantal dagen aan vastgeknoopt hebben. We stonden er nagenoeg alleen, dus heerlijk rustig! Remon en Anita exploiteren deze camping dit jaar voor het eerst en doen dat met veel enthousiasme. De camping is mooi groen, een beetje parkachtig. Zowel zon als schaduw. Mooie ruime plaatsen. Het sanitair is al wat ouder, maar helemaal prima. En bovendien dit jaar helemaal opnieuw geschilderd. Winkels etc. op fietsafstand. Omgeving mooi, niet spectaculair. Heerlijk kunnen wandelen en fietsen (o.a. naar Romans sur Isère). Kortom, een mooie, kleinschalige camping. Een camping om zeker nog een keer terug te komen!