Village Don Diego

- € 175
p.p. vanaf*
Camping Village Mar Y Sierra
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Camping Podere Sei Poorte (Glamping)
CampingAgriturismo La Concia
CampingLe Mimose
CampingInternazionale
CampingCampeggio Paradiso
CampingAgriturismo Lavanda Blu (+app+B&B)
CampingGabicce Monte
Camping
Wasmachine
Centrale verwarming
Adresgegevens | Lungomare de Casperi, I-63013 |
Village Don Diego
Voor de 4e keer op deze camping gestaan. Om de zoveel jaar komen we weer even terug. Klein e maar fijne camping. Veel schaduw. Even straat oversteken en je staat op het strand. Zeer vriendelijke mensen bij de receptie. Het reserveren via de mail ging wat traag, heb daarom even gebeld en het was zo geregeld. Grottammare leuk stadje.
Wat een fijne camping! Schoon sanitair, vlak aan het strand, op fietsafstand van dorpjes. Zeer gemoedelijke camping. Goed onderhouden kampeerplaatsen met veel schaduw. Voor onze pubers niet veel te doen, maar hebben zich toch vermaakt. ‘s Avonds op de fiets naar Grottamare. Spoor is even wennen, maar na paar dagen hoor je het niet meer.
Ik heb geprobeerd om hier te boeken, maar via diverse leugens kom ik uiteindelijk niet verder dan het op te geven en de komende week hier alles in chronologische volgorde incl. citaten van de e-mails neer te zetten. Ik hoop nog steeds op contact met de eigenaar om dit op te lossen. Ik kan het niet anders dan een 1 geven zoals het tot nu toe gaat met de communicatie.
Mooie kleine camping met restaurant en winkeltje. Schoon sanitair. Vriendelijk personeel. Weg over en je komt op een heerlijk strand, waar je eventueel bedje en parasol kunt huren. Enig nadeel vonden wij dat de camping aan een drukke weg ligt waar de auto’s ook s nachts rijden en s morgens de containerautos. Het is een smalle camping en daarachter lag de spoorlijn, waar ook s nachts de (goederen) treinen de hele nacht blijven rijden wat best gehorig is. Overdag merk je dat niet. Verder een prima camping, met veel Italianen. Weinig Nederlanders.
Een fijne familie camping met aardige, warme en gastvrije Italianen. Een strand aan de overkant een vriendelijke eigenaar en personeel en een top prijs kwaliteit verhouding.
Deze camping Don Diego is goed verzorgd met veel planten en bomen. Het sanitair is prima in orde en vooral ook erg schoon. Er is een restaurant/bar met lekkere pizza's en en vriendelijk supermarktje, voor de noodzakelijke dingen.
De camping ligt vlak aan zee, met alleen maar een weg ertussen en dan al is er het mooie strand van Grottammare. Vaak worden er activiteiten georganiseerd zoals de "Zorro" festiviteiten, waar de naam van de camping ook naar revereert, maar ook dans of kleine show/theater spectakels. Er zijn veel eetgelegenheden in de buurt zowel in het plaatsje zelf als in San Benedetto del Tronto.
De staff, de directeur en zijn medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
Vanuit Camping Don Diego kun je makkelijk naar Rome of Ascoli.
Wij hebben er ook dit jaar weer een lekkere vakantie kunnen vieren, met dank aan iedereen van Camping Villagio Don Diego te Grottammare !!
Marcelle en Jos