Laagste prijsgarantie

Ruimte
    Natuur

Heerlijk verblijf bij kindvriendelijk Casa Luconi
Door Linde Verburgt op 01-05-2025

Heerlijk verblijf gehad bij Dennis en Carola op Casa Luconi in Kroatië. Dit is een kleinschalig boutique resort met een aantal huisjes, met in het midden een heerlijk zwembad. Superleuk dus om met kinderen te verblijven. Wij verbleven in huisje Bianco. Alles is goed verzorgd zowel binnen als in de tuin en de bedden slapen heerlijk. We hebben tien dagen genoten van de fijne tuin, alles is tot in de puntjes verzorgd en de locatie is de perfecte vertrekplaats om het mooie Istrie te ontdekken. Carola en Dennis hebben een eigen magazine gemaakt met de hoogtepunten van Istrie en alle hotspots, lekkere restaurants etc. Heel leuk en fijn om in te bladeren voor inspiratie. Kortom, een topberblijf gehad.

Heerlijk en gastvrij
Door Familie Van Dalen op 25-08-2023

Casa Luconi is een prachtig onderkomen om, met je gezin, Istrië te ontdekken. We hebben hier in de zomer 2023 een heerlijke tijd gehad. De combinatie van gezelligheid op het verblijf met de vele activiteiten / bezienswaardigheden in de regio zijn ons goed bevallen. Onze kinderen vonden het waterpark, Pula, dolfijnen kijken en de strandjes het leukste. Samengevat: Als je de kans krijgt om hier te verblijven, dan zou ik zeker boeken.

Prachtig verzorgde uitvalsbasis voor Istrie
Door Marice op 28-05-2023

Prachtig verzorgde kleinschalige lokatie met Nederlandse eigenaren die er al jaren zitten en dus veel tips hebben voor bezienswaardigheden, restaurants, strandjes e.d.
Appartement was zeer schoon, alles werkte en het zwembad en tuin zijn prachtig onderhouden. Het ligt in een klein gehucht op 5 minuutjes rijden van Brtoniglia, een leuk Italiaans aandoend dorp met enkele goede restaurants. Je hebt wel echt een auto nodig. Vanuit Lukoni zijn veel bezienswaardigheden binnen 30-50 minuten bereikbaar zodat je elke dag wel een ander uitstapje kunt maken. We hebben ons een week lang uitstekend vermaakt.

Pareltje in Istrië
Door Familie vd Wielen op 07-05-2023

Een pareltje in Kroatië. Gezellig kleinschalig verblijf in het hart van Istrie.
Wij werden warm ontvangen door de vriendelijke eigenaren. Ze gaven ons veel tips, en alle bezienswaardigheden waren tussen 30/ 60 min rijden.
Mooie dorpjes, leuke restaurantjes en een prachtige natuur is hier te vinden.
Het zwembad is ook zalig en er is genoeg plek om bij het zwembad te liggen. In de pizzahut zijn veel spellen en tijdschriften te vinden.
Kortom een echte aanrader!

Heerlijk tot rust komen
Door Mulder op 21-06-2022

Op ongeveer 3 km van Brtonigla ligt Casa Luconi. Heerlijk rustig gelegen tussen de olijfbomen en druivenranken waar je lekker doorheen kan wandelen. Aantal restaurants in de buurt die in enkele minuten met de auto te bereiken zijn. E-bikes kan je huren in Umag, daar zijn ook een aantal grote supermarkten.
De schone appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben ieder hun eigen prive terras met parasol. Heerlijk zwembed met voldoende ligbedden en parasols en een mooi onderhouden tuin. Er is een kleine binnenruimte met wat spelletjes en leesboeken die je mag lenen en een BBQ voor gezamenlijk gebruik.
De eigenaren zijn erg gastgericht en staan je graag te woord. Een superfijne plek als je van rust houdt en het niet erg vindt om wat verder weg te zitten van de drukte.

Echt vakantiegevoel
Door Eunice en Henk op 20-06-2022

Een heerlijke plek, met een geweldige gastvrouw en gastheer. Ruime vakantiewoning, groot zwembad met veel bedjes en parasols. Mooie omgeving. Echt een aanrader om een geweldige vakantie te hebben in Istrie.