Laagsteprijsgarantie

• Fitness

lieu-dit La Grande Veyière, F-24480

9.5
FenomenaalScore uit 9 reviews

Ik wil nooit meer naar een andere camping.
Door Sophie Portier op 12-07-2025

Heerlijke camping. We komen hier al langer. Zomer, herfst, lente. De nieuwe eigenaren doen heel hard hun best. Je wordt in de watten gelegd. Ieder kleinigheidje wordt onmiddellijk aangepakt. Bijvoorbeeld een licht dat niet gaat in een gehuurde tent.
Heerlijke pizza’s, je kan iedere ochtend brood krijgen. Misschien nog het belangrijkste: ruime plaatsen met veel schaduw en privacy.

vakantie zomer 2025
Door frank op 05-07-2025

Deze camping heeft nieuwe eigenaars David en zoon Axel. Ze hebben al een groot deel in de camping ge-upgraded, zoals het zwembad deels vernieuwd, nieuwe luxe chalets geplaats met airo en vaatwas, nieuwe lodge tenten met alle confort en sanitair, interessant voor degene die nog een bestemming zoeken er zijn in de maand juli 2025 zeer mooie kortingen tot 50 procent.

Prettige, rustige en goed geoutilleerde camping
Door Sven H. op 07-08-2023

De ontvangst was al prachtig: een bloemenzee bij de receptie en zeer vriendelijke en behulpzame gastheer en -vrouw. Ze boden ons verschillende kampeerplekken, maar die vonden we alle te schaduwrijk. Toen liep hij met ons mee en bood ons een prachtige zonnige plek, mét uitzicht. Daar hebben we met veel plezier gestaan. Brood (diverse opties; de meergranen was onze favoriet) en het mooie zwembad waren beschikbaar; de tafeltennistafels en pizza's op bestelling waren een extraatje.
Nadelen: wat ver van Sarlat en Domme. Maar verder niets te klagen.

Fantastische camping!
Door Familie Thijs op 05-08-2023

Wat een gezellige, familiale, propere, supervriendelijke, groene, mooie, leuke camping is La Grande Veyière!
We hebben er voor de 2e keer in een comfort tent gelogeerd. Mooie en heel erg degelijke tent, voorzien van alle comfort. Groot perceel en mooi uitzicht. Fijn zwembad, leuke vorm en ideaal met schuine wanden.
Het gezin die de camping runt is heel hartelijk, doen alles met hart en ziel en altijd supervriendelijk. Heerlijke pizza's gemaakt door de gastheer. De paëlla-avond is ook een topper.
De disco-avond en karaokeavond geleid door dochter Manon vonden onze zonen van 10, 8 en 6 jaar heel erg tof.
Wat we ook erg appreciëren is dat de ganse camping stil is om 23u tot 8u. Nachtrust wordt gerespecteerd.
We komen met veel plezier hier nog terug!

Wat een mooie camping in het groen!
Door Bo op 16-07-2023

Rust, hygienisch, mooie omgeving, kindvriendelijk

Wij gaan hier zeker weer naar toe!
Door Thea Kooiman op 14-05-2023

De camping ligt in een prachtige bosrijke omgeving. Je kunt vanaf de camping mooie wandelroutes maken naar dorpjes in de omgeving zoals het dorpje Le Buque.
De campingplaatsen zijn ruim en liggen verspreid over het terrein op verschillende niveau's en er is veel aandacht voor de natuur wat te merken is aan de vele geurige bloemen, planten en bomen. 's Nachts kun je de uilen horen roepen.
Op het terrein is er een winkeltje en een klein restaurant waar je o.a. "zelfgebakken" pizza's kunt bestellen. Het is prima vertoeven op het terras.
De camping is goed onderhouden en er is een hartelijke ontvangst door de eigenaren.