Laagsteprijsgarantie

Dorfstraße 21, D- 54675

Ourtal-Idyll

7.8
GoedScore uit 11 reviews

Rustige goede camping met mooie plaarsen
Door Dick op 26-08-2024

Fijne camping in mooi dal en gebied. Mooie plekken met water en stroom. Camping met vriendelijke eigenaren. Camping heeft ook een gasthuis en kleine bar met terras. Hier weer heerlijk gekampeerd ook hier voorheen 2 volle seizoenen gestaan met de kinderen . Verwacht geen overbodige luxe maar een riviertje, speeltuin en mooie plekken. In het barretje heb je nog normale prijzen. Lees dat sommige schrijven over Ierse travelers maar die zijn hier al jaren weg. Een aanrader voor rustzoekers of als je betaalbaar een seizoensplek wil. Goede uitvalbasis voor tripjes of voor wandelaars.

Er even heerlijk uit
Door Ada vd Zouwen op 20-09-2023

Eigenlijk ben ik een vaste bewoner en ben er 3-4× per jaar. Ik ben al 18 Jr een tevreden klant. De camping heeft een mooie ligging en is rustig gelegen aan een stromende beek. Leuk voor jonge kinderen om een dam in te bouwen obv de ouders. Geen disco, hoera, maar wel dingen te doen id omgeving zoals wandelen ih mullerthal. Gelukkig geen traveler meer, de rust is wedergekeerd. Natuur liefhebbers, kom gewoon eens kijken en geniet

Heerlijk tot rust gekomen
Door Corné Raaijmakers op 28-07-2023

De trekkershut is voorzien van alle gemakken, fijne douche en genoeg ruimte voor een klein gezin.

Trekkershut geweldig in uitdagende omgeving
Door Jcm op 07-10-2022

Verblijf in trekkershut. Meest luxe trekkershut ooit. Goede vloerverwarming, ingerichte keuken, douche en toilet en aparte slaapkamers, fijne zithoek en goed buitenterras tegen redelijk tarief. In de directe omgeving van veel wandelpaden van de Eifel en Mullerthal trail. Ons 2 de verblijf hier. Ook met kinderen spannende wandelingen. Veel kastelen in buurt,.

Gezellige en rustige camping
Door Fam Caspers op 17-08-2022

De camping is over het algemeen erg rustig. Door de ronde cirkels wordt er veel ruimte gecreëerd en elk plekje heeft zijn eigen elektriciteit/water punt. De vertrekdatum hoef je niet aan te geven, later vertrekken kan altijd. Er is een grotere speeltuin vlakbij het restaurantje waar je goedkoop en lekker kunt eten. Ook is er op één van de cirkels een glijbaan met kleine zandbak te vinden. De eigenaren zijn vriendelijk, behulpzaam en zorgen voor een fijne sfeer. Verder is er veel te zien in de omgeving en is het voor jonge kinderen ook een aanrader! Er zijn genoeg supermarkten te vinden. Het sanitair is ook prima, het wordt vaak schoongemaakt en ziet er over het algemeen netjes uit. Het animatieteam is er vanwege corona nog even niet, maar voorgaande jaren was dit altijd erg goed geregeld! We zijn er nu meerdere keren geweest, en hebben elke keer nog genoten van de omgeving en de camping zelf. Dus zeker een aanrader!

Prima camping maar niet uitzonderlijk
Door Ferry op 16-08-2022

Gemiddelde camping, mooie ligging, goede uitvalsbasis voor tripjes. Zat in de trekkershut, klein en compact maar voldoende. Erg donker en warm. Wel veel achterstallig onderhoud, keukendeurtje viel uit elkaar de eerste dag, lekkende kranen. Daarom lage score qua prijs kwaliteit verhouding. Camping is rustig, voor kinderen geen klap te doen op de camping zelf. Meer gericht op bejaarden.
Wel reden de hele dag zigeuners op en neer in auto’s en busjes van de caravan naar de wc. Zijn meer klachten over lees ik. Die had ik liever weggestuurd gezien.