Laagsteprijsgarantie

9.2
FenomenaalScore uit 7 reviews

Fantastische plek!!
Door Ilse op 07-02-2024

Wat een heerlijke week hebben we gehad. De mensen die bij Albatros werken zijn heel vriendelijk en gastvrij. Mijn vriendin eet glutenvrij en ze kwamen met allerlei producten. Er was van alles mogelijk. De kamers waren groot en schoon. Het eten heel uitgebreid en lekker. Dit hotel is erg gericht op Duitsers maar voor ons was dat geen probleem.
Wij hadden nu in februari echt zomerse temperaturen, heerlijk! Baai in de buurt heel mooi en super om te snorkelen. Warmte, vriendelijke mensen en heerlijke cocktails. Wat wil je nog meer!!

Voor ons 1 x we gaan liever naar Tenerife
Door Anita op 30-03-2023

Personeel zeer vriendelijk maar hebben te veel werk druk waardoor eten vaak koud is en lange rijen bij het eten eten is niet slecht maar als alles koud is ben je er snel klaar mee ook vaak vieze borden en bekers we zijn vaak buiten de deur wezen eten aan de overkant zit supermarkt en cafés en eetgelegenheden vooral Pino is heerlijk om een x te gaan eten strand dicht bij wel veel rotsen savonds is er te weinig plek om te zitten en veel Duitsers kamers zijn groot maar zeer gehorig als je beneden zit savonds al je spullen binnen leggen ik was mijn zonnebril vergeten en die hebben weg gejat zeer jammer voor de rest goed week gehad

Fantastisch
Door johan op 26-02-2023

Het is een goed hotel waar je goed kunt vertoeven het eten en drinken is prima best wel veel variatie , de kamers zijn super schoon en het personeel is vriendelijk.
Het is op duitsers gericht maar daar hadden wij geen problemen mee.
Het strand , winkeltjes en de boulevard is allemaal lekker dichtbij.

Zeer net en goed hotel
Door Martijn op 09-01-2023

Meer dan prima hotel. Alles is erg netjes. Personeel is vriendelijk. Het eten is zeer afwisselend en voldoende. Ligging is direct in het centrum. Rustige gasten en voldoende plekken om te zitten/liggen. De kamers zijn zeer ruim. Het is een Duits hotel, dus ja, de meeste gasten zijn Duits. Maar dit stoorde niet. Gasten zijn rustig.

Mooi Hotel en ideale ligging
Door Marja Stinenbosch op 02-05-2022

Wij waren 15 dagen in dit All Inn Hotel in Costa Tequise en hebben totaal niets aan te merken. Het eten was bijzonder afwisselend dus voor ieder wat wils. Smakelijk en warm. De kamers werden goed schoongehouden met flexibel personeel. Hadden een kamer met zeezicht [fantastisch] en erg ruim door aparte slaapkamer met zeer goede bedden en matrassen. Badkamer ruim en schoon hetzelfde als de rest. Prachtige zwembaden waarvan 1 verwarmd [3 in totaal] en handdoeken zijn te huur. Bij alle 3 de zwembaden waren er genoeg ligbedden. Mooi en goed onderhouden paden en tuinen. Zeer vriendelijk personeel. Tevens is er een animatie team voor groot en klein en elke avond iets te beleven. Wij hebben een TOP vakantie gehad.

Goed hotel op een goede locatie in Costa Teguise
Door Mariëlle Groot op 06-04-2022

Het hotel zelf ligt er gunstig in Costa Teguise. Restaurants, bars en de winkels liggen in directe omgeving. Het strandje ligt op 5 minuten lopen en het grote strand op 15 minuten. Alles heel gunstig dus! Dat vond ik echt geweldig 😍
Het hotel zelf was goed. Erg goed ontbijt en de lunch en diner waren redelijk tot goed. Wel vond ik bij de bar de dranken kaart erg beperkt. Weinig cocktails en ze smaakten nergens naar helaas.
De kamer is ruim met een aparte slaapkamer en werd 6 dagen per week schoongemaakt. Wij hadden uitzicht op zee gekozen en dat was voor mij het extra geld waard.
De zwembaden liggen mooi in het midden van het (kleinschalig) park. Lig bedden genoeg.
De receptie zelf probeerde Engels met je te praten, maar vond ik niet zo service gericht.
Ik vond dit hotel voor een week prima!