Adresgegevens | Route de Bandol, D559, 83270 |
Clos Sainte Thérèse
Wij zijn er 18 juni 2026 geweest, paar dagen ervoor gebeld of er plek was. Camping eigenaar zei dat t echt nodig was om te reserveren, en dus reserveringskosten en de 6 overnachtingen vooruit betalen!! Bij aankomst bleek er meer dan genoeg plek te zijn, dit is niet klantvriendelijk!!
Plekken zijn klein, wel schaduwrijk! Restaurant niet gezellig, de helft vh zwembad was gesloten, foto’s op de site zien er mooier uit dan wat deze camping in werkelijkheid is, zeker voor de prijs die men betaalt! De lager gelegen plaatsen hebben last van de drukke weg waar deze camping aan ligt!
Schone en schaduwrijke terrassencamping! De opvallend vele 'interdit'-bordjes bij de ingang en verderop de camping kunnen een benauwde indruk geven, maar negeer dit: vriendelijke campingeigenaren die je caravan of vouwwagen met de tractor op de juiste plek zetten en je dan gewoon lekker je gang laten gaan. Het zwembad is lekker voor een frisse duik, maar verwacht niet dat je je daar een hele dag kunt vermaken. Dat hoeft ook niet, met alle calanques en stranden in de buurt. 's Avonds wel wat geluid op de camping, maar van een acceptabel niveau en 's nachts gewoon stil. Sanitair wordt erg goed schoon gehouden, enige is dat toiletbrillen ontbreken.
Mooie camping, vriendelijk en uitgebreid ontvangst. Ivm Mistral/ brandgevaar mogen er geen barbecues of kaarsen worden gebruikt. De camping is op plaatsen vrij stel waardoor de eigenaar met een trekkertje de caravans keurig naar de plaats rijdt. In de omgeving is veel te doen, en mooie natuur maar tijdens ons verblijf was er veel afgesloten waardoor we niet konden wandelen. Van de drukke weg hoorden niets maar wanneer je te voet weg zou willen moest je wel langs deze weg lopen wat o.i gevaarlijk was. Het sanitair was netjes, schoon maar wel wat klein. Daarbij draaiden de deuren van toiletten en douches ook nog naar binnen open. De temperatuur van het water varieerde enorm per douchebeurt. Van koud tot heeel heet Het zwembad was heel fijn en netjes. In de omgeving waren genoeg winkels. Het water bij de caravan en op de camping was drinkbaar.
Schone en verzorgde camping. Veel te doen in de regio. Zeer veel overlast gehad van cigades (soort krekel) en de weg die langs de camping ligt.
Mooie grote kampeerplekken, sommige met zeezicht
Steile weggetjes, maar dat geeft ook weer mooi uitzicht.
Wel naast een drukkere weg, maar rustig in de avond en nacht. Wij waren veel op pad, dus geen last van
Mooie parkachtige camping, rustig gelegen in een vrij drukke cote d'azur. Vriendelijk ontvangen bij de receptie met allerlei tips voor de omgeving. Verschillende badplaatsen (st cyr sur mer, Bandol, Cassis, Sanary sur Mer) binnen 10 km met leuke stranden, vooral het strand bij les lecques, daar kun je wel 80 meter inlopen. Gezellige (avond) markten. De calanques zijn prachtig, te voet of per boot te bereiken.
Fijn om vanuit de drukte terug te komen in de rust.
We hebben op deze gezellige camping 10 dagen een lodge gehuurd (Kenya Safaritent) en werkelijk genoten! We hadden prachtig uitzicht op de zee. Ook de kampeerplekken zijn erg mooi. Alles is erg verzorgd en het personeel supervriendelijk. Op de camping kun je prima eten voor een zacht prijsje en de rosé klokt heerlijk weg😃. Het enige minpuntje is de drukke weg waar de camping aan ligt. Maar van 23.30 tot 06.00 uur is het rustig!