Laagsteprijsgarantie
GoedScore uit

Over Glavotok

Camping Glavotok in Kroatië is geschikt voor de rustzoeker. De camping ligt direct aan zee, maar heeft ook een zoetwater zwembad. Het sanitair is enigszins verouderd. In het restaurant kun je een lekker hapje eten. Het zeewater is erg helder en dus leuk om in te snorkelen en over te kanoën. Uitstapjes naar Krk en Vrbnik zijn goed te doen.

• BBQ toegestaan

• Fitness

Glavotok 4, 51500

Glavotok

GoedScore uit 1 review

goede en nette camping met slechte wifi.
Door Jo op 26-07-2025

Zeer fijne camping met prachtige huuraccomodaties. De beste die we ooit hebben gehad en deze was zeer proper onderhouden. De camping ligt erg afgezonderd waardoor het strand enkel gebruikt wordt door camping gebruikers. Op de camping zelf kan je quads, scooters ... huren aan echt schappelijke prijzen. Toeristische dienst op de camping. De WIFI was ronduit slecht op onze locatie. Het zwembad is erg klein, maar er zijn voldoende strandjes en een prachtige zee om in te zwemmen. De beachbar is goed, het restaurant niet. Het eten was niet te vreten naar mijn mening. De winkel is echter vrij beperkt voor een camping van dit formaat. De bakkerij was ruim voorzien. Laat je niet afschrikken door hun verouderde webstie. Zeer nette camping en vriendelijk personeel. De camping zelf is goed.