Laagsteprijsgarantie

Onderkomen
    Activiteiten

Weekend in huisje 23 So What texel
Door Rja Stoltz op 01-12-2023

Weekend huisje 23 met kinderen en kleinkind. Bij aankomst allerlei bouwactiviteiten bij de receptie, reden letterlijk over ijzeren platen. Bij receptie sleutel overdracht geen info over de bouwactiviteiten. Naast huisje 23 was er 24uur/per dag een bronbemalingspomp aan het draaien. We konden niet met open raam slapen ivm geluid. tuin zou volledig omheind zijn( voor onze hond) maar bleek niet zo te zijn. Hekwerk lag los naast het huisje. Zelf maar iets opgezet. Bij vertrek dit aangekaart, maar kwam weinig respons behalve een excuusje. Al met al was de accommodatie een teleurstelling.

Absolute tegenvaller
Door Mhn op 28-10-2022

Wij hebben geboekt op So what, op t oog een fris hip park. Helaas staat ons huisje(63) op n oud gedeelte. Wat positief is, is de ruimte in t huis en de ruimte eromheen. Wat negatief is, zeer verouderde en beschadigde inrichting en meubilair. T huis was enorm gedateerd. Voelde onveilig door diverse verlengsnoeren door t hele huis. Een verwarmingsketel in de badkamer. Geen verlichting rond t huis en het pad ernaartoe..niet te doen om de hond zo uit te laten. Het is jammer, maar geen fijne ervaring hier voor ons.

Pure luxe in een prachtige villa.
Door Karel op 06-04-2022

Pure luxe in nieuwe, prachtige villa's. De villa's zijn zeer ruim , alles is heel smaakvol ingericht. Alle comfort (zelfs een sauna en tuinhuis) zijn aanwezig. De ligging is ook heel goed, dichtbij het strand en dichtbij het centrum van De Koog. Kortom: een echte aanrader. De eigenaars zijn heel vriendelijk.