Laagsteprijsgarantie

Boomgaardcamping De Lindehof

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.7

Over Boomgaardcamping De Lindehof

Ontdek Boomgaardcamping De Lindehof, de ideale plek voor een zonnige en gezellige kampeervakantie in Nederland. Stel je voor: wakker worden tussen de fruitbomen, de warme zon op je huid en je slippers uit je voeten. Hier wacht een stralende camping vol relaxte sfeer en mooie herinneringen. Gewoonweg genieten, dat wil jij toch?

De ligging

Boomgaardcamping De Lindehof ligt in het Nederlandse landschap, omgeven door fruitbomen en vlakbij de prachtige natuur. Het is een prima uitvalsbasis voor wie lekker wil genieten van de rust en de mooie omgeving. Vanuit de camping ben je zo in het dorpje, waar je lokale winkels en gezellige cafés vindt. In de buurt kun je fietsen, wandelen en de omgeving verkennen. Een ideale plek om je vakantie te starten en meteen in de vakantiesfeer te komen.

Wanneer je op Boomgaardcamping De Lindehof bent, voel je je snel thuis. De camping biedt ruime kampeerplaatsen tussen de fruitbomen, waar je je direct verbonden voelt met de natuur. Er zijn goede faciliteiten, zoals schone sanitairgebouwen, een gezellige speelplek voor de kinderen en een gratis Wi-Fi hotspot. Wil je koken? Er zijn modern uitgeruste keukens en voldoende plek om te ontspannen. En niet te vergeten, de sfeer is ongedwongen en warm, perfect voor een relaxte vakantie midden in de natuur.

Op Boomgaardcamping De Lindehof kun je genieten van eenvoudige, lekkere eetmogelijkheden. Vers brood bij het ontbijt, een gezellige barbecue op je plek of een snack bij de toeristenbar—alles kan. De sfeer is ontspannen en familiaal, waardoor je je meteen thuis voelt. Je kunt hier prima je eigen maaltijden maken, maar ook genieten van lokale specialiteiten in de omgeving. Voor de lekkere trek hoef je niet ver, want gezelligheid en goede hapjes vind je hier altijd dichtbij.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar door open zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op vakantie gaat en zonder verrassingen kunt genieten van je verblijf bij Boomgaardcamping De Lindehof.

• BBQ toegestaan

Dorpsstraat 10, 7863 PC

Boomgaardcamping De Lindehof

8.7
FantastischScore uit 3 reviews

Fantastisch.
Door Henk Jansen op 01-09-2023

Camping Lindenhof is een fantastisch mooie en schone camping in het mooie Gees.
Dit is voor het beheerdersechtpaar Harmke en Frits de normaalste zaak.
Ze komen regelmatig langs voor een praatje. Heel gezellig . Het dorp Gees en zeker camping Lindehof zijn een aanrader voor iedere kampeerder die van rust en ruimte houdt.
Wij komen hier zeker terug.

Mooi gelegen heerlijke rustige kleine camping,
Door Maggie op 31-07-2023

Wij hebben een zestal dagen op de camping gestaan en het reuze naar ons zin gehad. De plaatsen zijn ruim opgezet, en hebben allemaal genoeg zon elke dag. Gees is een prachtig boerderijdorp, waar nog veel rietgedekte boerderijen staan. Vanuit de camping is er veel mogelijkheid om te fietsen, wandelen of uitjes te ondernemen. De omgeving is prachtig. Het sanitair is netjes en schoon en voor ons helemaal goed. We gaan juist kamperen omdat we niet van overdreven luxe houden. Er is ook een wasmachine en een kast vol boeken. Er is een hele kinderhoek met glijbaan, zandbak en klimrek, we hebben echter vooral oudere bezoekers gezien ( wij zelf ook ;-) ) Er zijn kampingregels mbt de rust en dergelijke, maar dat is helemaal niet nodig denken wij. Iedereen die hier komt, houdt vanzelf al van rust.

Fijne camping, toch met een: "maar"!
Door Lien op 28-08-2022

Je wordt hier als gast nog echt persoonlijk ontvangen door de beheerders van deze mooi gelegen minicamping! Wij hebben genoten van de rust op deze camping. Je kunt heerlijk fietsen in deze prachtige omgeving, lekker eten bij Theaterrestaurant De Deel in Sleen, De Beeldentuin in Gees bezocht, en natuurlijk ijs gegeten bij Talenti in Gees!! Maar er mag ook gezegd worden dat het sanitair qua gebouw wel wat aandacht/update nodig heeft...het oogt wat armoedig. Een flauwig waterstraaltje/douche, er is (te)veel zicht in de ruimte wastafels/dameskant van buitenaf, want gaat de deur open dan heb je weinig privicy. Ook is er geen cabine om je even te wassen. Dit staat dus niet in verhouding prijs/kwaliteit. Je betaald voor de locatie van de camping en de rust!
De kaarsjes in de windlichtjes geven 'savonds een leuke sfeer, maar er mag toch wat verlichting bij komen om in het donker veilig bij de wc te komen. (als je geen zaklantaarn bij je hebt)