Laagsteprijsgarantie

8.5
FantastischScore uit 2 reviews

Goed verblijf, mooie ligging
Door Rhino op 05-08-2023

Leuke camping om te verblijven. Genoeg te doen/ zien in de omgeving. Vriendelijk personeel. Douches zijn heel matig. De animatie is alleen geschikt voor frans sprekende mensen.

Nieuwe eigenaren
Door Michiel op 25-07-2023

Ik wil graag mijn ervaring delen over de camping waar ik nu verblijf. Sinds een half jaar hebben nieuwe uitbaters de helft van de camping aangekocht. Bij aankomst viel het ons meteen op dat de receptionistes goed Engels spraken en erg gastvrij waren. Het inchecken verliep vlot en ze stonden klaar om onze vragen te beantwoorden. Het was duidelijk dat het personeel nog in de leerfase zat, maar ze deden hun uiterste best om ons te helpen. Het is een ruim opgezette camping. Er zij plekken beschikbaar, zowel in de zon als in de schaduw. Het zwembad was heerlijke en werd elke dag schoongemaakt. De locatie van de camping was perfect! Ik was zo bij de rivier en na een korte wandeling bereikte ik een prachtig zandstrandje. Het toiletgebouw was schoon. ‘S avonds is er beveiliging en 22:00 is het rustig. Ik kan oprecht vermelden dat de vorige reviews niet meer passen op de dag van vandaag.