Zon en Zee
Ik kampeer al van baby af aan, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt, dat de camping verkocht was , hadden ze moeten melden , het was vreselijk onverzorgd , had voor 11 nachtjes geboekt, ben 4 nachtjes geweest, op de site zou er leuke dingen worden georganiseerd, je kon eten , terrasje pakken enz , nou mooi niks noppes nada, sanitair was oud maar werd wel schoongemaakt, gelukkig, das het enigste ook , de jongen aan de balie was aardig ,als hij er was , heb hem al een paar keer gebeld, omdat hij het resterende bedrag terug zou storten , tot nu toe nog niks gezien en terug bellen ook niet , viel me echt besodemieterd , sommige stellen betalen 19 euro en sommige nig minder , ik heb bijna 24 euro betaald per nacht , vindt het schandalig dat je zo onbeschaamd voor l*l gezet wordt,
Wij verbleven hier 2 nachten en gelukkig niet langer. De jongen achter de balie was erg aardig. Het maakte hem niet uit waar we zouden gaan staan. Hij vertelde dat je voor €0,50 8 minuten kon douchen (prima douche overigens) en dat de wc gratis was (nog een geluk 😅) Dat de toiletten en douches niet werden schoongemaakt vertelde hij er niet bij. Toen we onze caravan geïnstalleerd hadden bleek er geen stroom op de plek te zijn. Daar had hij niks over verteld.
Ik ben nogmaals blij dat we maar 2 nachten hier mochten blijven. Het is echt vergane glorie. Ik hoorde van een vaste camping gast dat de camping verkocht is en dat eind van het jaar alles leeg moet. Dat verklaart een hoop en geeft hoop. De ligging tov de heerlijke restaurants in Yerseke is top! Maar als ik nu over de camping kijk heb ik het gevoel dat ik op een industrieterrein zit. Ik wens de vaste camping gasten nog veel sterkte!
Wat wij gezien hebben , nog nooit op zo een vuile camping. geweest.Camperen reeds 30j, gras meters hoog, leeg restaurant, elektriciteitskabels die zomaar rondslinger, moet eigenlijk gesloten worden.Wasbakken afgebroken. Zijn vroeger vertrokken. Heb meerdere foto's, kan ze jammer genoeg niet plaatsen. Geloof zeker de foto's niet van op de site!!
De vele foto's die we zagen waren aantrekkelijk. Maar dat was het ook. Nu een vuile onverzorgde camping. Het sanitair is verouderd maar om 6u deze morgen was alles al netjes gemaakt. Ik denk dat het nu nieuwe uitbaters zijn die er proberen terug er iets moois van te maken. Maar ze hebben nog veel werk.
Schandalige camping geworden, niemand aanwezig, ze hebben vanaf voorig jaar alles verloederd, gras meter hoog ,hagen uitgedaan ,nationale tijten onbekend, politie invallen gedaan, slordig,geen continue,niets meer voor kinderen meer,diefstallen, ongelofelijk!!!hier staan we dan met de stacaravan!we weten zelfs niet waarom!
De mensen worden bedrogen door een website van 5 jaar geleden, alle hagen zijn uitgedaan zodat je precies op een voetbalveld staat, het sanitair is nog viezer dan op een festival, eten of drinken niet te verkrijgen op de camping, gras en onkruid in overvloed, voor de kinderen is er één springkussen als animatie en iedereen mag hier zijn eigen plaats uitkiezen met chaos als gevolg,.hanteren wel de prijzen van een 4sterrencamping