Laagsteprijsgarantie

7.7
GoedScore uit 5 reviews

geweldig
Door Linda op 23-12-2025

Wat een fantastische locatie, prachtige entourage van een landhuis in oorspronkelijke staat. Heerlijke diner in prachtig restaurant, en kamer overtrof de verwachtingen.

bediening kan verbeteren
Door Chiel op 06-08-2024

Eten op zich was prima maar bediening zwaar teleurstellend. de bediening kwam na het hoofgerecht vragen of er nog iemand iets wilde drinken. we hebben het met water wat op tafel stond gedaan. erg lang wachten op het eten.

Een niet spectaculaire huwelijksreis.
Door Familie Thiesen op 15-11-2022

De geboekte reis was een kado ter ere van het huwelijk van mijn zoon en schoondochter.
De locatie was prachtig, de kamer eenvoudig maar netjes. De service slecht. Gemaakte reserveringen bv e-choppers, waren niet aanwezig, andere reserveringen bv bierpakket waren slordig afgehandeld. Als er fouten gemaakt worden (wat kan) los ze dan netjes op zodat de klant niets te kort komt. Dat is dus totaal niet gebeurt. De onderlinge communicatie bij personeel was slecht. Er is niets gedaan om het weekend onvergetelijk te maken. Het eten werd in hele korte tijd opgediend. Helaas prijs-kwaliteit was ver te zoeken. maar bij het indienen van een klacht krijg je te horen dat ze hun personeel op hun woord geloven. de klant dus niet!

Heerlijk en luxe
Door Carina op 07-03-2022

Het was een luxe en heerlijk verblijf! Wij hadden een welness arrangement met viergangendiner en we hebben echt genoten. Lekker eten, fijn ontbijt. Een niet zo grote maar mooie sauna met fijne badjassen en handdoeken, whirlpool buiten, turks stoombood, infrarood sauna etc. Het hotel is ook fijn gelegen pal aan fiets en wandelroutes en bij de mooie kennemer duinen. Echt een aanrader!

Heerlijk genoten van ons verblijf!
Door Petra op 09-01-2022

Een schitterend landhuis op een mooie locatie. Uiterst vriendelijk personeel. Hebben genoten van ons verblijf!