24-uurs receptie
In de buurt
Treinstation: 3000m
Adresgegevens | 34 Marquettelaan, 34, 1968 JT |
Marquette
Na een teleurstellend jaar dachten we een luxe suite van Hotel Marquette te hebben geboekt. Ja, de suite ziet er prachtig uit, de badkamer niet. Die kan wel een opknapbeurt gebruiken. Het toilet is van kinderformaat, gelukkig wel apart van de badkamer. Er staat totaal geen waterdruk op de kranen.
Het ontbijt is fantasieloos en, oh sorry, de eieren zijn op.......
Helaas is en ook in het gehele hotel (op het ontbijt na) geen kopje koffie te vinden, alleen 2 kopjes oploskoffie op de kamer.
Ook jammer dat de receptioniste geen Nederlands spreekt, zij sprak enkel Engels met ons.
Geen tafeltje op het balkon, het bed was na het schoonmaken niet opgemaakt, twee-en-half uur een fiets huren kostte €28,50.
Kortom: jammer.
Het hotel heeft pretenties die het niet waarmaakt. Het personeel is aardig en vriendelijk. Bed en kamer okay.
Maar dan.
Badkamer ernstig aan renovatie toe. Weer in de scheerspiegel. Voegen van de tegels: bruine slijtageplekken. Fantasieloos ontbijt.
De website meldt: doe de gordijnen open en geniet van het landgoed. Landgoed? Struiken! Terrasstoelen: te vies om aan te pakken.
Het hotel is rookvrij. Overal peuken tot in de bloembakken aan toe.
Het hotel is duur en maakt haar ambities niet waar.
Prijs/kwaliteit: droevig.
was een geslaagd weekend. alleen jammer dat ons koelkast stuk was en er niets_aan gedaan is waar door onze hapjes weg konden
de wc is niet schoongemaakt en er ligt een haar in het bed slaat echt nergens op