Over De Naaldhof
De ligging
De Naaldhof verwelkomt vakantiegangers in het bruisende Oss, een stad vol cultuur en gezelligheid. Hoewel de directe afstand tot een strand niet vermeld is, biedt de locatie van De Naaldhof een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, inclusief de nabijgelegen stadscentra en sightseeing opties. Oss is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto, waardoor gasten gemakkelijk kunnen genieten van de lokale bezienswaardigheden en de rijke geschiedenis van de omgeving kunnen ontdekken. De afstand tot de dichtstbijzijnde luchthaven wordt niet gespecificeerd, maar De Naaldhof's centrale ligging in Oss zorgt voor een vlotte verbindingsweg naar zowel nationale als internationale vluchten.
De Naaldhof biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten aan zijn vakantiegangers. Met een focus op gastvrijheid beschikt het hotel over een vriendelijk personeel dat altijd klaar staat om te helpen met vragen of het boeken van excursies via de tourdesk. Voor degenen die met de auto komen, is er het gemak van gratis parkeren op het terrein. Het hotel is uitgerust met toegankelijke voorzieningen voor rolstoelgebruikers, inclusief een lift, waardoor het een uitnodigende plek is voor gasten met verschillende mobiliteitsbehoeften. Vakantiegangers kunnen ontspannen in de mooie tuin, de kinderen kunnen zich vermaken op de fraaie speelplaats, en er is zelfs een speelkamer beschikbaar voor extra vermaak. Voor de zakelijke reiziger biedt De Naaldhof ondersteunende diensten zoals een fax. Verder zorgt de aanwezigheid van een 24-uurs beveiligingsdienst, roomservice, en een wasservice voor een onbezorgd verblijf. Daarnaast kunnen gasten gebruikmaken van gratis Wi-Fi en dagelijkse kranten.
In De Naaldhof kunnen vakantiegangers genieten van heerlijke maaltijden en drankjes in het eigen restaurant en bar. Dagelijks wordt er een ontbijt en middagmaaltijd geserveerd, waarbij speciale wensen zoals dieetgerechten en kindermenu's op aanvraag beschikbaar zijn. Het hotel biedt ook speciale menu's aan, wat zorgt voor een gevarieerde eetervaring tijdens het verblijf. Of het nu gaat om een casual lunch of een sfeervol diner, De Naaldhof zorgt ervoor dat elke maaltijd een aangename ervaring is.
De Naaldhof is toegankelijk voor vakantiegangers met een mobiliteitsbeperking, dankzij de aanwezigheid van rolstoelvriendelijke kamers en faciliteiten zoals een lift. Hoewel de informatie over huisdierenbeleid, dresscode in restaurants of betalingsmethoden niet specifiek wordt vermeld, is het belangrijk om te weten dat bepaalde voorzieningen tegen betaling kunnen zijn en de beschikbaarheid afhankelijk is van het seizoen, weer, onderhoud of bezetting. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Room service
Liften
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Docfalaan 22, 5342 LD |
De Naaldhof
Tijdens het feest werd er een spoom uitgedeeld. Mijn vriend vroeg wat het was en wat erin zat. Uw medewerkster vertelde dat er alcohol, frambozen en 7-up in zat. Mijn vriend drinkt uit principe geen alcohol en vroeg of er een alternatief was. De medewerkster zei dat dat kon en gaf mij een glas. Ik zei tegen haar dat ik niet tegen koolzuur kan. Ze zei dat er geen koolzuur in zat. Ik zei: Jawel, in 7-up zit koolzuur. Nee hoor, zei ze. Uiteindelijk is ze naar de keuken gegaan en hebben mijn vriend en ik allebei een speciale spoon gekregen. Een medewerkster kan en mag in mijn ogen nooit, maar dan ook nooit met een klant in gezelschap in discussie gaan. Voor de spoom kwam er een glas met bouillon. Een heerlijke smaak! Daarna heeft het in mijn ogen en ook bij anderen te lang geduurd, voordat het hoofdgerecht geserveerd werd. Er is door mijn ouders per e-mail doorgegeven welke personen er allergieën hebben, maar dit wist de medewerkster niet.