Room service
Entertainmentprogramma
Totaal aantal kamers: 75
Adresgegevens | Zeebadweg 2, 9933 AV |
Eemshotel
We hebben het heerlijk gehad personeel erg vriendelijk hotel gezellig eten erg goed voor herhaling vatbaar
Op 16-11-2024 wilde ik mijn partner verrassen met een romantisch etentje. Omdat het Eemshotel het dichtstbijzijnde restaurant is met een mooi uitzicht, zijn we daar heen gewandeld. Het was druk bezet, en vroeg ik bij de balie of we met ons tweeën konden eten. De dame aan de balie gaf aan dat we in de serre konden zitten, en ging ons voor naar de tafel. Onderweg naar de tafel stand er een erg brede eigenaar in de loopweg. Tot viermaal toe bleef hij staan, en reageerde niet op de vraag of we konden passeren. Uiteindelijk kwamen we bij de serre aan alwaar deze man nogmaals de weg blokkeerde. Toen ik hem fatsoenlijk aangaf dat zijn manier van doen niet aardig was reageerde de man dat ik maar tegen een grapje moest kunnen. Hierop gaf ik aan dat we gingen vertrekken. Gastvrijheid staat absoluut niet de woordenschat van de eigenaar van het Eemshotel.
Mooie ligging. Eenmaal aan tafel is het erg moeilijk om de aandacht van de bediening te krijgen. Dit is zowel aan het begin als tijdens het eten als er nog wat te drinken is gewenst. Er ligt rommel op de tafel, de bloemen in het vaasje (bij alle tafels) zijn totaal verlept. Ik moest er echt om vragen om de rommel weg te halen en daar werd nogal zuur op gereageerd. Het eten is goed, de opmaak slordig. De eigennaar, die wél aanwezig is, heeft het druk met kennissen en lijkt geen idee of interesse meer te hebben hoe zijn zaak eruit ziet.
Het hotel ligt prachtig! Het eten is geweldig goed en ruim voldoende. Maar de kamers zijn oudbollig en mega vies,vanalles is er kapot. Flinke schoonmaak beurt en alles opnieuw schilderen is geen overbodige luxe maar bittere noodzaak daar. Ja en de badkamer de wastafel liep niet door, gemeld zou gemaakt worden nou echt niet niks mee gedaan. Badkamer is vies kitranden laten los 2 dagen met een wastafel die niet doorloopt. Ga je uitchecken moet je nog €100,00 extra betalen. Vraag je hoezo krijg een bot en boos antwoord. Omgeving is prachtig maar dat hotel NOOIT MEER!!
Partner had romantisch weekend geboekt met zeezicht kamer 5 weken daarvoor rechtstreeks. Kwamen zaterdagmiddag aan en bleek kamer overgeboekt te zijn. Eigenaar gaf aan morgen andere kamer en zij lachend dan kan je de hele dag over de Waddenzee kijken. Gaf geen krimp of excuus . Volgende dag bleek nog steeds via voordeel uitjes dat er zeezicht kamers vrij waren maar daar reageerde de eigenaar niet op. We hebben tijdens ons verblijf totaal geen excuus gehad of een drankje aangeboden gekregen. Aan het personeel of het eten lag het niet ,dat was prima en goed verzorgd maar de eigenaar zou eerst eens moeten leren om zijn fout te erkennen . Dus voor ons nooit meer.
De locatie en het ontbijt waren prima. Maar verder was de kamer zeer gedateerd. Kapotte deur, kapot slot van pui, schimmelvlekken en een rare tussendeur. De badkamer was echt niet meer van deze tijd. Douchen in het bad dat hard kraakte en douchen gaat alleen als je tegen de (spiegel!)wand gaat staan. Fohn dateert uit 1980. En het was ijskoud op de kamer. Dus na 1 nacht heel snel weggegaan. Het was wél schoon.