Laagsteprijsgarantie

Rozegaarderweg 7, 6999 DW

Jena

7.8
GoedScore uit 12 reviews

Matige camping, voor verbetering vatbaar.
Door Leon op 14-09-2024

Wij waren een week in september 2024 op deze camping. Bij aankomst moesten we een periode reserveren en vooruit betalen. Een plaats op het grote veld werd ons toegewezen, we konden niet zelf kiezen. Nu kamperen we al 40 jaar en hebben op vele, vele campings gestaan, meestal in Frankrijk, maar dit hebben we nog nooit meegemaakt. Reserveren hebben we nooit hoeven doen en vooruit betalen al helemaal niet. In het hoogseizoen kregen we wel eens een plek toegewezen, maar in het naseizoen nooit.
De toegewezen plek was erg kaal en zanderig, terwijl het veld verder uit gras bestond.
De camping zou ook voor rustzoekers zijn, maar daar was in de periode dat we daar waren niet veel van te merken; na 10 uur was het wel stil, maar daarvoor waren er luidruchtige evenementen met veel geschreeuw.
Op het terrein was geen verlichting en wifi was alleen bij de receptie en evenementenhal beschikbaar.

Aanrader
Door Inge op 15-05-2024

Heerlijke groene en ruime camping. Niet te groot en gemoedelijke sfeer. Fijne eigenaren!

Geweldige camping in een prachtige natuurlijke omg
Door Wim Mulder op 31-07-2023

Allereerst wil ik de gastvrijheid van de nieuwe eigenaren noemen. Je wordt hartelijk welkom geheten, ze zijn ontzettend enthousiast, organiseren regelmatig activiteiten en hebben ook nog tijd voor een praatje.
Ten tweede noem ik de prachtige grote plekken op de camping. Je hebt een groot
open veld, waar voornamelijk gezinnen met kinderen kamperen, ook al omdat daar speeltoestellen zijn. Daarnaast heb je een gedeelte waar je veel privacy hebt, omdat ze in het beboste gedeelte liggen en dus ook meer schaduw hebben.
Vervolgens wil ik ook de keurige staat en het onderhoud van het sanitair vermelden. De douches zijn ruim, je kunt zelf de warmte regelen en de muntautomaat voor het douchen zijn zodanig aangepast dat je met alleen een druk op de knop warm water hebt. En dat geldt ook voor het warme water voor de afwas. De stortbak voor het chemisch toilet is ook netjes ingebouwd in het sanitairgebouw.
Nieuwsgierig geworden? Ga kijken.

Tot snel!!
Door Ceciel op 18-05-2023

Super warm welkom door de eigenaren. Zeer ruime en mooie kampeerplekken op een prachtig groene camping. Sanitair goed verzorgd. Onder de overkapping/stretchtent is het heerlijk vertoeven met een kop koffie of een wijntje. Op vrijdag en zaterdag foodtrucks met heerlijke maaltijden en met een beetje geluk gaat de vinyl mobiel aan voor gezellige muziekjes! Kids hebben zich heel goed vermaakt met alle middelen die voorhanden zijn en genoten regelmatig van de lekkere ijsjes. Leuke uitstapjes op prima afstand! En 's avonds mag er een vuurtje gestookt worden, zo gezellig!
Chapeau voor de nieuwe eigenaren, het was als thuiskomen! Op naar de volgende keer!!

Heerlijk verblijf!
Door Sharon op 03-05-2023

Wat een fijne camping is dit. De nieuwe eigenaren zijn heel gastvrij en vriendelijk. De kampeerplekken zijn erg ruim en voorzien van elektra. Sanitair is netjes en schoon. De ligging van de camping is ideaal om de omgeving te verkennen.

Prima!
Door Zijlstra op 02-09-2022

Wij vonden het prima!
Aardige gastvrouw en gastheer.
Schoon sanitair.
Schoon huisje.