Motel Texel

Centrale verwarming
Wasmachine
Adresgegevens | Boodtlaan 4, 1796 BE |
Motel Texel
Enigste goede is de ligging van t hotel.
Als iemand wou douche moest de volgende 3uur wachten op warm water.
Erg slecht personeel.
Klachten worden niet behandeld en moesten maar geduld hebben.
Na pijn en moeite de borg teruggehad.
Fotos zijn zeer gedateerd, slecht onderhouden.
Dit motel ligt op een geweldige plek. Straat oversteken en je bent in de winkelstraat met restaurants, gebouw ligt aan weg naar het strand (alleen Juliana en htl Noordzee liggen dichterbij het strand). App zeer gedateerd. Badkamer piepklein en sterk verouderd. Gelukkig konden we upgraden naar een 2kamer app, anders hadden we genoegen moeten nemen met opklapbed van 1.40 in de woonkamer. In slaapkamer 2 losse boxspring bedden. Dekbedden roken onfris, kussens met (zweet?) kringen. Vloerbedekking in het gehele app. (heeft persoonlijk niet onze voorkeur) Verder wel schoon. Ongastvrije ontvangst. Reken er niet op dat je evt een uurtje eerder kunt inchecken er is niemand aanwezig bij de receptie. Wij waren vroeg op het eiland en hebben ons 3 keer gemeld, laatste poging om 14:45. De dame kwam zelf net aanlopen, maar liet ons tot stipt 15:00 wachten. Eigen, kleine parkeerplaatsen. Al met al heel jammer, want deze plek heeft veel potentie.
Strand op loopafstand , ook centrum met allerlei winkeltjes en terrasjes heerlijk dichtbij
Dit is het vreselijkste motel die wij ooit hebben meegemaakt. De foto's kloppen ten eerste totaal niet met hoe het hier in de werkelijkheid is. Ten 2e er is geen wifi, wat op de site wel heel duidelijk aangegeven staat. Ten 3e alles is hier heel smerig, in het bad lagen allemaal vieze kleine haren en heel veel stof. De glazen moesten we eerst zelf afwassen want daar zaten allemaal vlekken en alles op. Ten 4e de vrouw van de receptie is heel onaardig, wij gingen naar gaar toe met een klacht dat de wifi het niet deed. Ze zei als grapje " nou dan moet je maar even hier op die wifi zitten " wij zeiden daarop " nee op de site staat duidelijk aangegeven gratis wifi, dan verwachten we ook dat dat er is" toen zei ze nou ik wens je veel succes meisje. Dit motel is totaal niet aan te raden! Wij zouden hier een week zijn en hebben daar uiteindelijk 3 dagen van gemaakt. Texel zelf is wel top! Zeker doen, maar niet bij dit 'motel'.
Vieze lucht in appartement. Ramen open en elektrische luchtverfrisser gekocht. Badkamer erg klein. Inrichting gedateerd. Redelijk schoon, wel oude spinnenwebben. Televisie oud en klein, slechte ontvangst. Wifi slecht . Geen/trage verbinding. Slaapkamertje sfeerloze cel. Bed uit kast in woonkamer beetje hard, dunne kussens maar te doen. Echter: bij omhoog doen van bed bij vertrek schoot 1 steun los. Gemeld. Mevrouw zei 'nog nooooooit meegemaakt' en deed geschokt. Gelijk borg 50 euro weg. Uitgelegd dat alleen steun eruit was maar dat we niet wilden duwen en trekken aan bed. Wilde ze niets van weten. Wij gaven aan er niet mee akkoord te gaan hier 50 euro voor in te leveren. 'Dat is jammer dan' zei ze. Wij boos en zeiden niet meer terug te komen. Hebben haar ‘bedankt’. Reactie: 'bedankt voor het slopen'. Haar plezier gewenst met de 50 euro. En de 35 voor het schoonmaken, want bij omhoog doen van bed plakten onze vingers aan de rand. Raar einde van fantastisch verblijf op Texel.