Laagsteprijsgarantie

Kogerstraat 94, 1791 EV

Koogerend

1.5
OnvoldoendeScore uit 5 reviews

Sjieke benaming maar weinig daar hebben
Door Linda op 21-08-2025

Wij zijn nu hier. Vieze kamers zonder wc en douche. Vieze deuren Vieze oude muffe kamers en heel erg gehorig. Aangegeven bij de ontbijtdame die helemaal niet vriendelijk was. Boven ons zit een mama met twee kinderen die vakantie hebben. Het is heel erg gehorig en ik vond er wat van. Aangegeven bij die ontbijtdame maar zij reageerde onprofessioneel. Zei zelfs hardop in de ontbijtzaal waar dit gesprek plaatsvond. Ik snap het zowiezo niet zou nooit met mijn kinderen in een hotel gaan zitten. Die mama zat met haar kinderen in de ontbijtzaal. De ontbijtdame wilde niet bemiddelen en gaf aan dat we maar zelf met hen moesten praten. Dit is de laatste keer dat wij hier geboekt hebben.

Zeer vies en verouderd hotel
Door Liane Like op 20-07-2024

Wat een ontzettend verouderd hotel, ik wilde niet eens mijn tanden poetsen of in de douche/whirlpool gaan. Lak van de knoppen in het bad af, wc pot onderin helemaal zwart, kalk rond de loszittende kraan, gordijnen leken beige maar waren gewoon zo vies en overgordijnen te kort, vloerbedekking kapot, het is geen Fletcher meer en toch staat het op de sleutels en op de noodsituatie lijst. Zeer gehorig dat was echt niet normaal, de achterdeur viel steeds hard dicht en zeer luidruchtige hotelgasten, Bed was goed, ontbijt keuze genoeg , personeel vriendelijk, op korte afstand van een heel groot gezellig dorp met heel veel winkels en restaurants. Maar nee voor ons niet meer dan 1ster waard. Te duur betaald voor 1 nacht.

Boek dit hotel absoluut nooit!!!!
Door Mariella van Empel op 13-08-2023

Enigste tip die ik kan geven voor toekomstige Boekers, doe het ABSOLUUT NIET!
Hotel is het woord hotel niet waard, het is een oude vervallen smerige bouwval!
Via internet geboekt een kamer voor 2 volwassenen en een kind van 5 jaar, bij aankomst was er maar slaapplek voor 2.
Het gebouw is aan de buitenkant al een oude vervallen zooi, maar let op binnen wordt het nog erger! Tapijt en de inrichting is meer dan 60 jaar oud dit is gewoon belachelijk!
Het is zo oud dat het ontiegelijk muf en smerig is, het is te belachelijk voor woorden dat hier nog kamers verhuurd mogen worden.
Enigste positieve punt wat wij in onze paar dagen Texel hebben ervaren bij Fletcher is het personeel, zelfs zij schamen zich als de gasten beseffen dat de foto’s bij de boeking totaal anders zijn dan de werkelijkheid.
Klagen heeft weinig zin volgens personeel, want ze doen er eigenlijk niks mee op het HK
Onze conclusie NEVER NOOIT meer Fletcher voor ons!

schandalig verblijf
Door fred plugboer op 04-07-2023

hotel is al jaren aan renovatie toe. dit kan je geen hotel kamers noemen.
kan niet eens met rollator door kamerdeur. personeel en ontbijt is prima.
voor mensen met handicap een niet te doen. geen lift.
enkele kamers hebben ook geen toilet op kamer. (gedeeld op gang).
kortom niet hotel waardig.

Zeer slechte ervaring, oude kamers
Door Silvia op 18-05-2023

Oude kamers, vooral de badkamer is heel klein en aan een grondige renovatie toe. Ik raad het af om hier te boeken.