De Bremakker

VakantieparkResort Dellewal
Vakantiepark
Adresgegevens | Tempelierweg 40, 1791 NS |
De Bremakker
Voor de 4e keer achtereen op dit park, de reden is de rustige en centrale ligging.
Chalets zijn schoon als je aankomt.
Er is nu een slagboom geplaatst bij Akkerveld omdat er toch altijd wel mensen een dag voor vertrek met de auto het park op reden.
Dat kan nu niet meer, en terecht.
Het zou wel fijn zijn als er iets meer bagagekarren bij de parkeer plekken van akkerveld staan.
Er zijn mensen die graag daags tevoren vertrekken en dan is het best een stukje lopen naar het chalet.
Verder is gewoon alles weer heel goed geweest, vriendelijke mensen in het restaurant die altijd wel voor een praatje in zijn.
Park ligt midden in de natuur. Mooi en schoon chalet. Vriendelijk personeel. Aanbevolen!
Rustig park op een super locatie. Vlak bij het strand tussen de Koog en Den Burg gelegen. Je loopt zo het bos in en via een mooie wandeling naar het strand. Wij zaten op het Heitje met uitzicht op het Nationaal Park. Heerlijk rustig! De chalet was mooi en voor twee personen erg ruim. Wij komen graag terug naar dit prachtige park en mooie eiland Texel.
Super verblijf,op een heel mooi plekje.
Chalet altijd schoon, park heel goed onderhouden,heerlijke rust en hele leuke, gastvrije eigenaren.
Lekker rustig park.
Nu al een paar keer geweest, en voor 2022 ook al geboekt.
Het ligt centraal en dat is wel zo fijn.
Je hoeft dan niet altijd het zelfde stuk af te leggen als je ergens naar toe wil fietsen.
We zijn echt al vele malen op Texel geweest, maar qua rust en ligging is dit wel ons park geworden.
Overigens zijn ze erg vriendelijk, ook de mensen in het restaurant.
Ze willen het allemaal de mensen naar hun zin maken.
Wat ons zo goed bevalt is dat het autovrij is, dus niks die auto's langs het huisje.
Verder geen last van kinderen die al om 7 uur in de ochtend lopen te schreeuwen.
Uiteraard zijn kinderen welkom op dit park, maar er ligt geen subtropisch bad en weet ik wat allemaal.
Daardoor is het voor mensen die meer voor de rust faan perfect.
De familie mag zo doorgaan.
Al meerdere keren op de Bremakker geweest en elke keer weer genieten. Gastvrij ontvangst, prachtig schoon en ruim chalet. Mooie natuurlijke omgeving en een gezellig eetcafé waar heerlijke gerechten worden geserveerd en lekkere biertjes getapt. Kortom, we raden de Bremakker dan ook van harte aan en komen zeker nogmaals vakantie vieren.