Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 8
Over Landgoed 't Wildryck
Landgoed ’t Wildryck, een prachtige bestemming midden in de mooie natuur van Drenthe! Ervaar de rust, natuur en gezelligheid op ons mooie langdoed. Voor jong en oud is Landgoed ’t Wildryck een heerlijke vakantiebestemming. Vakantiehuizen, chalets, glampingtenten en kampeerplaatsen met privé sanitair met zelfs optioneel vloerverwarming, voor iedere vakantieganger is er een plekje op ons landgoed. Kom je het zelf ook ervaren?
Vakantiegangers zijn dol op de charme en persoonlijkheid van de accommodatie, met zijn warme ontvangst en persoonlijke details die je direct thuis laten voelen. De ligging aan de rand van het bos wordt erg gewaardeerd, perfect voor de hond en biedt compleetheid aan het verblijf. De unieke bedstede is een hit onder jong en oud, waardoor het verblijf een bijzondere draai krijgt. Het park zelf wordt geprezen om zijn vriendelijke sfeer, zowel in het restaurant als bij de receptie. Ondanks een simpel en klein zwembad, vinden vakantiegangers het een prachtige plek met mooie ligging en kijken ze uit naar een terugkeer. Vooral de rust, het uitstekende restaurant, de mogelijkheid om fietsen te huren en de goede wandelmogelijkheden krijgen een dikke pluim.
Fietsverhuur
Buitenzwembad
Aantal verdiepingen hoofdgebouw: 2
Adresgegevens | Groningerweg 13, 7981 LA |
Landgoed 't Wildryck
Mooi gelegen vakantiepark. Huisje (22) leuk ingericht per persoonlijke touch.
Huisje schoon.
Vanaf het park zo het bos in. Park is ook erg groen. Huisjes bieden veel privacy.
Bij de nieuw geplaatste chalets is dat wel een stuk minder.
Wel jammer dat van de 12 laadpalen er 8 standaard uit zijn, en dat de overgebleven 4 palen er regelmatig maar 2 werken.
Gevolg is dat de laadpalen bijna altijd bezet zijn. Daarbij laden de palen met 2 auto's maar 6kw, waardoor het heel lang duurt dat de auto weer vol is. Laadpaalklevers maken de beschikbaarheid nog slechter.
Zou graag nog een keer terugkomen, maar door de laadpaal beschikbaarheid, is die kans niet zo groot.
Een erg leuke tijd gehad in een huisje waar persoonlijkheid voorop staat! Zo warm en persoonlijke details , voelde ons er helemaal thuis. Zo aan de rand van het bos maakte alles kompleet ook voor onze hond die het er geweldig vond!
Huisjes zijn erg prettig en de bedstede een leuk detail! Onze dochter van 12 vond het geweldig. Enige nadeel het was wat muf in de bedstee , dat kwam door onder het matras de grond wel wat vies was.
Verder was het schoon en gezellig!
Wij willen hier heel graag weer naar terug omdat het park mooi is en de ligging mooi.
Park zelf vriendelijke mensen zowel restaurant als receptie. Zwembad aanwezig, maar simpel en klein. Vermaak geen idee.. wij kwamen in januari.
Wij gaan zeker terug!
Dit park bezocht rond de jaarwisseling '23-'24 omdat het een vuurwerkvrij park is.
Op zich een prachtig park in een mooie omgeving. Helaas heeft het niet aan onze hoop en verwachting kunnen voldoen. Het park was weliswaar vuurwerkvrij, maar onze hond had toch te veel last van omgevingsvuurwerk dat de hele dag door te horen was en hem erg angstig maakte.
Toppunt van dit alles was wel dat een gebruiker (kampeerder?) van het park in de nieuwjaarsnacht voor de ingang van het park vuurwerk ging afsteken op ca 60 meter van onze kampeerplaats vandaan. Mogelijk kan vanuit het park de volgende keer een beroep op de gebruikers worden gedaan dergelijk gedrag uit hun hoofd te laten.
We zijn een dag eerder dan gepland naar huis gegaan, maar dat had meer met het regenachtige weer te maken.
Een slechte oud en nieuw nacht gehad veel lawaai uit de buurt. Onze honden werden er gek van ...wij ook
Goed verblijf, gezellig, lekker warm.
Broodjes een beetje hard en af en toe niet wat besteld was.
Het is een fijn park waar het heel rustig is met een uitstekend restaurant vriendelijke mensen bij de receptie.
Er zijn ook hele goede fietsen te huur de omgeving laat zich goed verkennen op de fiets waarvan de routes zich vlak bij het park bevinden.
Ook zijn er goede wandel mogelijkheden.
De woningen zijn in oude stijl wat heel charmant is en allemaal vrijstaand met alle comfort.