Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 9
Over Orfeas
Je wordt hartelijk ontvangen door de gastheer bij Orfeas Hotel op Lesbos. Er is een groot zwembad en bij het restaurant eet je heerlijk eten bereid door de eigenaren. Af en toe wordt er ook een kookworkshop georganiseerd. Het hotel ligt op loopafstand van Molyvos of huur een auto als je meer van het eiland wilt zien.
Adresgegevens | Eftalou/Molyvos, 811 08 |
Orfeas
Het complex is inderdaad in handen van een andere eigenaar , Georges. Er waren nog wat startproblemen , maar Georges en zijn medewerkers , Costas en Jerry en Maria , doen erg hun best om het zo aangenaam mogelijk te maken voor de gasten . We hebben 19 fijne dagen gehad met heerlijk eten , een superschoon zwembad, een sirtaki-dansavond en veel persoonlijke aandacht. Wij gaan volgend jaar weer.
Wij gingen hier naar toe vanwege de zeer goede reviews. Maar inmiddels zijn Olga en Leftaris niet meer de eigenaren van dit complex. Wij hebben tot nu toe veel ellende gehad. Geen hartelijke ontvangst meer, een zeer slecht ontbijt, dagelijks koud water, slechte wifi en voor goed eten ga naar het dorp of Petras. Mensen gesproken die ook hier al 9 jaar kwamen en nu zeker nooit meer gaan. Ook rondom het zwembad veel onkruid en veel vergane glorie !! 12 dagen geweest maar geen schoonmaak bij het zwembad gezien. Alleen de schoonmaakster en de Italiaanse kok waren nog enigszins vriendelijk. Dus jullie zijn gewaarschuwd. En als je toch gaat ...veel plezier en hopelijk een goede vakantie !!
Voor mij de tweede keer Lesbos en de eerste keer Orfeas. Ik was hier drie weken, eind juli. Ik reis alleen maar Orfeas is heel fijn voor mensen die single reizen. Ik heb zo genoten. Ik ben veel weg geweest overdag maar als ik terug kwam werd ik altijd vriendelijk begroet door lieve Olga. Lefteris en Olga zijn fantastische mensen, ze doen alles voor je. De kamers zijn mega schoon, het eten is heerlijk en het is er lekker rustig. Ik ga volgend jaar weer, maar dan bijna 4 weken! Ik kan niet wachten. Een auto vind ik zelf wel heel handig op Lesbos, zo kom je nog eens ergens op dit grote eiland.
Het is fantastisch, lieve eigenaars . Niets is hun teveel. Mooie kamers , goede matrassen
De badkamer is mooi vernieuwd en groot genoeg voor 2 personen. Fijn balkon met prachtig uitzicht. Gaan zeker weer .
Een schitterende en zeer schone locatie met hele vriendelijke gastvrije Olga en Lefteris en familie. Zij doen alles voor je om het verblijf zo fijn mogelijk te maken.
Schone bungalow met extra verwennerij.
Voor de zesde keer bij Olga en Lefteris van Orfeas Bungalows geweest voor 24 dagen en weer was het top. In een rustige omgeving verblijf je in een prima bungalow met goede bedden en een fijne douche. Olga en Lefteris doen er alles aan om jou vakantie te doen slagen. Het feit dat wij daar weer terugkomen geeft aan dat het voor ons een heerlijke plek is en het voelt dan ook als thuis komen. Ook aanwezig een prachtig zwembad dat heel schoon is en ook is er een pierrebadje voor de kleinste onder ons. Wat ons betreft tot volgend jaar.