Laagsteprijsgarantie
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.7

Ruimte

Over Iris

Appartement Iris ligt op het Griekse eiland Lefkas. Hier verblijf je in een schoon appartement met goede bedden. De eigenaren zijn gastvrij en verzorgen elke ochtend een uitgebreid ontbijt. Vanaf je appartement heb je uitzicht op de haven en de bergen. Een rustig verblijf op loopafstand van Nidri. Tip: huur een bootje of ontdek Lefkas met de auto.

• Fitness

Iris

9.7
FenomenaalScore uit 2 reviews

Ruimte

Geweldige appartementen topper
Door Marjo op 09-10-2025

Wij hebben in Iris premium gezeten het nieuwe gedeelte wat naast Iris zit. Het was onze verbazing te boven. Je gaat af van de reviews die geschreven worden en die waren niet over verdreven. De weg ernaartoe moet je snel vergeten want dat kan beter maar als je bij Iris premium bent dan ben je dat vergeten. Je moet daar door heen kijken. Iris premium super, vriendelijk ontvangst en geweldig personeel. Mooie kamers wij hadden kamer 33 en onze vrienden 38. Fijn dat het kleinschalig is. Ruime kamers boven verwachting super schoon. Eigenlijk alles hygiëne een pluspunt. Top gewoon eten ook heel goed. Christos heeft een super team die steeds voor je klaar staan iedere dag weer. Geweldig je moet de inloop van de boot mensen voor lief nemen. Er is op woensdag en zondag een wisseling van deze mensen dan is het even heel druk. Wij zijn heel tevreden over ons verblijf bij Christos. Bedankt allemaal.

Heel goed!
Door A Wijninga op 06-05-2022

Prachtig appartement, alles zeer schoon en een gemoedelijke sfeer. Auto huren en het eiland over. Bootje huren en alle eilandjes en strandjes af. Overal lekker gegeten en veel gezellige tentjes. Leuk voor een weekje. Iris is echt een aanrader, zit op een mooie locatie, mooi appartement, goed ontbijt en fijne sfeer!