Expo Hotel Barcelona

We hebben de beste aanbieders voor Expo Hotel Barcelona voor je op een rij gezet:
Over Expo Hotel Barcelona
Ontdek de charme van Expo Hotel Barcelona, een parel in de stad waar ontspanning en avontuur samenkomen. Met zijn verfrissende zwembadcomplex en nabijheid tot het sprankelende strand, belooft dit hotel een onvergetelijke ervaring. Laat je meeslepen door de levendigheid van Barcelona, terwijl je geniet van topfaciliteiten en een ongeëvenaarde locatie.
De ligging
Expo Hotel Barcelona geniet van een benijdenswaardige locatie, slechts enkele minuten verwijderd van het bruisende stadscentrum en het prachtige strand van Barcelona. Gelegen nabij de berg Montjuic, biedt het hotel gemakkelijke toegang tot culturele schatten zoals het Pueblo Espanyol, het Nationale Paleis en het Nationale Kunstmuseum van Catalonië. Met een bushalte op steenworp afstand en directe verbindingen naar de luchthaven, evenals de nabijheid van internationale restaurants en bars, is het de ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen. Het strand van Barcelona ligt op slechts 2 km afstand, terwijl de luchthaven (BCN) ongeveer 17 km van het hotel verwijderd is.
Expo Hotel Barcelona verwelkomt vakantiegangers met een scala aan faciliteiten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het hotel, met 9 verdiepingen en 423 niet-rokerskamers, biedt een 24-uurs receptie, bagagedepot, en een wisselkantoor. Wi-Fi is beschikbaar in de openbare ruimtes. Ontspan in het zwembadcomplex, met zowel overdekte als openluchtsecties, of relax op het terras. Voor de actieve vakantieganger zijn er fietsverhuurmogelijkheden en een fitnessstudio. Het hotel beschikt ook over faciliteiten voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, inclusief rolstoeltoegankelijke vrijetijdsbestedingen. Of je nu komt voor ontspanning of avontuur, dit hotel heeft voor ieder wat wils.
In Expo Hotel Barcelona zijn de culinaire opties ontworpen om aan alle smaken te voldoen. Vakantiegangers kunnen kiezen uit een niet-rokers restaurant, een koffiehuis, en een bar, elk met zijn eigen unieke sfeer. Of je nu zin hebt in een uitgebreid buffetontbijt of de voorkeur geeft aan à-la-cartegerechten voor lunch en diner, de diverse gastronomische voorzieningen zullen je smaakpapillen zeker tevreden stellen. Daarnaast biedt het hotel een assortiment van zowel alcoholische als alcoholvrije dranken aan.
Vakantiegangers afhankelijk van een rolstoel zullen blij zijn te weten dat Expo Hotel Barcelona rolstoeltoegankelijke faciliteiten biedt, inclusief liften en barrièrevrije toegangen. Huisdieren zijn welkom op aanvraag, met een mogelijkheid om één hond of kat onder de 20 kg per kamer toe te staan, tegen een extra toeslag. Het hotel accepteert diverse betaalmethoden, waaronder Visa, MasterCard, American Express, en Diners Club. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
24-uurs receptie
Winkelmogelijkheden: 10m
Treinstation: 50m
Adresgegevens | 1-23 Explotacion Hotel Expo Sa Mallorca 1, E-08014 |
Expo Hotel Barcelona
Eerste keer dat we via een .nl site hebben geboekt. Update informatie van het hotel ontbrak in de communicatie van zoover. We kozen een hotel met zwembad. Na het boeken en betalen stond er in de voucher dat het zwembad mogelijks gesloten zal zijn wegens verbouwingen. Dit werd tijdens de boeking niet vermeld. Via mail kreeg ik als antwoord dat men hier helaas niets kon aan doen aangezien ik akkoord was men de voorwaarden tijdens de boeking. Gelukkig bleek het zwembad op de rooftop van hotel Expo in Barcelona open te zijn. We hadden voor het gemak een gedeelde shuttel bijgeboekt aan 25euro per persoon. Aankomst verliep vlot maar bij het vertrek had de chauffeur ons afgezet aan de verkeerde gate. Bij controle op het bord en verdere info konden we nog op tijd de gratis bus nemen op de luchthaven naar de andere gate. Een rit van iets minder dan 30min. Zoover; prijs/kwaliteit wel sterk! info site updaten.
Centraal gelegen: metro en bushaltes dichtbij zodat je (relatief) snel bij bezienswaardigheden of het strand bent. Meerdere eetgelegenheden, supermarkten en ook een leuk park rondom het hotel. Daarnaast is het een fijn, relatief modern hotel waar je je ook bij het zwembad op het dak kan vermaken met een drankje en een hapje! De medewerkers zijn vriendelijk en helpen je altijd.
Een badkamer met schimmel veel schimmel , een stopcontact op de vloer wat er half bij hing in de kamer, het was de enige contact om je telf op te laden voor een 3 persoons kamer. Hotel moet snel gerenoveerd worden. Ontbijt was goed. 😟🤭🤭🤭🤭

Expo Hotel Barcelona
Ligging prima vlakbij Arena en fonteinen. De kamers zijn karig ingericht maar 1 stoel, te weinig stopcontacten voor gsm en camera's. Het is zeer heet op de kamer en de airco geeft ook alleen warme lucht. Badkamer is oké. Kamers zijn ook gehorig. Ontbijt is uitstekend voldoende keus.
Dit hotel ligt dichtbij het trainstation Sants Barca. Vanaf hier ben je binnen half uurtje, rechtstreeks, op het vliegveld El Prat. Ook de stad is dichtbij, op 10 min lopen van Pl. Espanya en op 200mtr ligt een metrostation waarmee je binnen 5 minuten op de Ramblas bent. Ontbijtbuffet zou ik in het hotel bijboeken. Bij touroperator kost een ontbijt 13 euro p.p. per dag. In het hotel zijn dagelijks aanbiedingen als het om het ontbijt gaat. Toen wij er waren was het 8,50 p.p. (Zie foto's). Zeer uitgebreid, lekker, ook glutenvrije producten en 'dieet' producten en vers fruit. Zeer vriendelijke personeel. Zwembad was helaas niet open toen wij er waren, dakterras wel. Heerlijk vertoeven daar. Kamers zijn schoon en netjes, elke dag schone handdoeken. De hoofdkussens zijn wel erg slecht/slap/plat. Als je last van je nek hebt: neem je eigen kussen mee. Kamers zijn ook vrij gehorig... De airco is per kamer te regelen. Dit hotel is zeker een aanrader!!!!
Wij zijn 30 juli t/M 04 augustus in dit hotel geweest. Prima ligging tov het station Sants dat een knooppunt van trein ( vliegveld) en metro is.
Hotel is zakelijk ingericht maar een leuke sfeer kamers zijn wat gedateerd misschien maar wel superschoon elke dag verschoning van baddoeken en schoonmaak. Op de 9e verdieping in gezellige bar in de openlucht met een geweldig uitzicht met een trap bereik je het zwembad voor een opfrisser