Over Kavos Fantasia Complex
Ontsnap naar het Kavos Fantasia Complex, een paradijselijke plek vlakbij het bruisende centrum van Kavos. Hier geniet je van de ideale combinatie van ontspanning en avontuur, met het strand op slechts een steenworp afstand. Laat je verrassen door de prachtige tuin, ontspan aan de gratis beschikbare parkeergelegenheid en duik in de wereld van comfort met onze kosteloze Wi-Fi. Jouw ultieme vakantie begint hier!
De ligging
Kavos Fantasia Complex ligt ideaal voor vakantiegangers die zowel van het strand als van het stadsleven willen genieten. Het strand van Kavos, een prachtige mix van zand en kiezels, ligt op slechts 150 meter afstand. Voor wie de lokale cultuur wil opsnuiven, ligt het centrum van Kavos op een korte wandelafstand. Hier vind je een scala aan bars, restaurants en winkels, allemaal binnen 200 meter van het hotel. Zelfs voor wie verder wilt verkennen, ligt de bushalte op slechts 100 meter afstand, en voor langere afstanden is de luchthaven van Corfu, op ongeveer 42 km afstand, gemakkelijk bereikbaar.
Het Kavos Fantasia Complex biedt een scala aan faciliteiten om jouw verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Bij aankomst word je welkom geheten door ons vriendelijke personeel bij de receptie, klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Het hotel beschikt over handige voorzieningen zoals een bagagedepot, kluis, en een bibliotheek. Voor jouw gemak bieden we ook medische dienst, roomservice, een faxservice en een rookmelder. Blijf verbonden met onze kosteloze Wi-Fi of doe je dagelijkse boodschappen in de nabijgelegen supermarkt. Ontspan in onze prachtige tuin of maak gebruik van onze gratis parkeergelegenheid. Jouw comfort is onze prioriteit.
In het Kavos Fantasia Complex kun je genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes in ons restaurant en bar. Of je nu op zoek bent naar een lokaal gerecht of een internationale favoriet, ons horecagedeelte biedt voor ieder wat wils. De sfeer is ontspannen en informeel, perfect voor zowel een snelle snack als een uitgebreid diner. Ontdek de smaken van Kavos terwijl je geniet van de gezellige ambiance.
Bij het Kavos Fantasia Complex is mobiliteit geen probleem, dankzij de nabijgelegen taxistandplaats en bushalte, waardoor je gemakkelijk de omgeving kunt verkennen. Houd er rekening mee dat sommige faciliteiten tegen betaling zijn. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Adresgegevens | Kavos Kavos, 49080 |
Kavos Fantasia Complex
Er is nog geen review geschreven, ben jij de eerste?