Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 9
Over Corallium Hotel & Villas Bonaire
Het schitterende Corallium Hotel & Villas Bonaire (voorheen bekend als Courtyard by Marriott Bonaire Dive Resort) heeft de uitstraling van een charmant Caribisch dorp en ligt direct aan de lagune. De kleurrijke huisjes in zachte pasteltinten passen perfect bij de Caribische sfeer, terwijl de kamers modern en stijlvol zijn ingericht. Vanuit het resort ben je zo bij de mooiste duiklocaties, het centrum van Kralendijk en de mooiste stranden. Beleef de perfecte Caribische vakantie in Corallium Hotel & Villas Bonaire.
Bij aankomst dien je een 'Tourism Improvement Levy' (TIL) te betalen van 1 dollar per persoon per nacht. Dit bedrag komt ten goede aan de verbetering van de hotel- en toerismesector op het eiland en draagt bij aan een sociaal, economisch en ecologisch duurzaam Bonaire. Kinderen onder de 13 jaar zijn vrijgesteld van deze kosten.
Airconditioning
Liften
Entertainmentprogramma
Corallium Hotel & Villas Bonaire
Voor het eerst alleen met mijn dochter op vakantie gegaan, en de bestemming was Bonaire. De vlucht duurde ongeveer 11 uurtjes. We verbleven in het Courtyard, wat een prachtig hotel, erg kleurrijk en vlakbij de luchthaven, strand en stad. Overal ben je binnen een paar minuten. Mocht je slecht ter been zijn, dan moet je dit wel aangeven bij het boeken. Dan kunnen ze er rekening mee houden, ze hebben geen liften. Wat een prachtig eiland is Bonaire. We hebben een auto gehuurd en zijn met z'n tweeën het hele eiland af geweest. We zijn elke dag wezen snorkelen. En hebben ook heerlijk gegeten. De natuur is er prachtig en bovendien erg veilig. Daarnaast spreken ze overal Nederlands, wat ook erg handig is. Het hotel heeft ook een zwembad. Daar hebben we ook elke dag wel even gebruik van gemaakt. Er valt genoeg te beleven op Bonaire, ik zou het iedereen aanraden. Zon, zee, strand, natuur en lekker eten. Tip; zorg voor snorkelgear en waterschoenen