Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Huis ten Bos
Bij Huis ten Bos wandel je 's ochtends zo vanuit je accommodatie in de warme zon en voel je meteen die vakantiekriebel. Dit gezellige vakantiehuis ligt midden in de natuur, klaar om je te laten genieten van een ontspannen en heerlijk comfortabele tijd. Hier wil je echt meemaken hoe lekker vakantie voelt!
De ligging
Huis ten Bos ligt vlakbij het strand en midden in de natuur, in het mooie Zeeland. Je loopt zó het rustige zandstrand op, ideaal voor lange zomerse dagen vol zon en zee. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto en je fietst in korte tijd naar leuke dorpjes en gezellige stadjes in de buurt. Een perfecte plek om deze zomer echt even te ontsnappen en te genieten van wat Zeeland te bieden heeft.
Bij Huis ten Bos voel je je meteen thuis. Het vakantiehuis straalt een warme, zonnige sfeer uit en biedt alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie. De sfeervolle inrichting zorgt dat je je snel op je gemak voelt, terwijl de faciliteiten zoals een volledig uitgeruste keuken, comfortabele bedden en een knusse tuin je verblijf aangenaam maken. Een schepje extra is de rust en privacy, waardoor je echt even kunt ontspannen en genieten.
De keuken in Huis ten Bos is klaar voor jouw gezellige kookmomenten, met verse broodjes bij het ontbijt en eenvoudige maaltijden die je makkelijk zelf maakt. In de buurt vind je gezellige restaurants en cafes waar je kunt genieten van lokale specialiteiten. Of je nu de dag afsluit met een drankje in de zon of ’s ochtends verse croissants haalt voor een lazy ontbijt, hier is het genieten gegarandeerd.
Huis ten Bos biedt je een fijne plek voor een ontspannen vakantie. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen afhankelijk van het seizoen of het weer gesloten zijn. Zo weet je dat je goed bent voorbereid en zonder verrassingen van je vakantie kunt genieten.
Vakantiegangers zijn dol op Huis ten Bos voor zijn prachtige, rustige ligging midden in de natuur, waar je direct het bos in kunt wandelen. Ze waarderen het comfort van thuis in een andere omgeving, met faciliteiten zoals een jacuzzi, waarin je onder de sterren kunt ontspannen, en een houtkachel voor de koude dagen. De tuin wordt als heerlijk ervaren, perfect voor kinderen met speelgoed en skelters, en voor volwassenen om te genieten van rust en ruimte. Ook de inrichting van de bungalow, de netheid, en de beschikbare fietsen en BBQ worden hoog gewaardeerd. Een tip die wordt gedeeld is het bezoeken van een alpacaboerderij in de buurt, een leuke activiteit op korte afstand.
24 uur inchecken
Fietsverhuur
Jacuzzi
Adresgegevens | Hermelijn 6, 7904 TE |
Huis ten Bos
Heerlijke vakantie bestemming, mooie omgeving, rust, kinder-speel-paradijs, het gevoel van thuis in een ander huis ♡
Nu 2x geweest in de zomer en de kinderen konden maar moeilijk afscheid nemen. We hebben genoten!!
Tip: Alpaca boerderij bezoeken, +/- 20 auto-minuten vanaf het huis ♡
Een zeer mooi huisje op een prachtige locatie in het bos. Jacuzzi was erg aangenaam in een prachtige, rustige en ruime tuin.
We hebben echt een geweldig weekend gehad in Huis ten Bos! Alles was tot in de puntjes verzorgd. Heerlijke bedden en douche. Een megatuin en je kon direct het bos in lopen. De jacuzzi vonden wij helemaal top. Zo heerlijk wakker worden. Maar ook in het donker heel speciaal, zo'n warm bad met uitzicht op de sterren. We kijken er nu al naar uit om eens in de winter het huisje te bezoeken. Met de houtkachel, een vuurschaal en dus die heerlijke spa zien we dat nu al helemaal zitten!!
Mooie, knusse bungalow welke gezellig is ingericht. Ook goed schoon. Heerlijke tuin: je loopt zo het bos in! Verder kun je gebruikmaken van allerlei faciliteiten zoals fietsen, BBQ, Jacuzzi etc. Ook veel voor kinderen (schommels, skelters, speelgoed). Al met al een perfecte locatie als je van rust en ruimte houdt!
heerlijke vakantiewoning met alles er op en eraan, echt een plek om te ontspannen en veel leuke (kindvriendelijke) plekken in de buurt of in de eigen tuin. De jacuzzi en BBQ zijn echt pluspunten. Een adres om naar terug te keren!
Wat een prachtig plekje. Van alle gemakken voorzien. Aan alles is gedacht. Samen met onze zoon van 18 en dochter van 16 ons geen moment verveeld. Alleen maar genoten. Prachtige omgeving en mooie steden in de buurt. Ja en de jacuzzi is echt de kers op de taart. We hebben het echt heerlijk gehad. Een weekend voor in de boeken👍