In de buurt
Winkelmogelijkheden: 5m
Treinstation: 11m
Adresgegevens | Groot Hendrikswijk 1, 7916 TG |
Hendriks Wijkje + Safaritenten
Wat een leuke camping is dit. Kleinschalig en gezellig met super fijne douches! Prettig is het dat je bij de receptie een binnengedeelte hebt waar je ook (op een regenachtige dag) kan zitten om te puzzelen, kleuren of lezen. Helaas regende het veel dit jaar met Pinksteren.
Tijdens het Pinksterweekend hadden we last van harde muziek 3 avonden tot in de late uurtjes. Dat was jammer, maar daar kan de camping weinig aan doen... Als je hier met Pinksteren zit, moet je daar wel rekening mee houden dat het 's avonds niet zo stil is.
Erg lekker waren de warme bolletjes in de ochtend! Coby heeft goed voor ons gezorgd en het ponyrijden was leuk voor de kinderen. We hebben genoten!
Ik ben hier in het Hemelvaartweekend 2025 samen met mijn 10-jarige dochter geweest. Moeders en het kleinere zusje hadden we thuis gelaten om er even samen op uit te gaan. We hadden de Pipo-wagen geboekt. We hebben een fantastisch weekend gehad. De Pipo-wagen was netjes verzorgd en voorzien van stroom, een keukenblokje en koud water. Daarmee was het van alle gemakken voorzien die wij zochten. De eigenaren van de camping zijn zeer vriendelijk en ook van de broodjesservice voor het ontbijt hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Op zaterdagavond werd er een BBQ georganiseerd waar tegen een schappelijke prijs aan deelgenomen kon worden. Gezellig om met alle campinggasten gezamenlijk te tafelen. We komen hier graag nog eens terug!
Ondertussen zijn we kind aan huis. 2025 wordt het 5e jaar dat we hier zullen vertoeven. Weer terugkijken op het jaar, door al dromend vanaf de veranda van de safaritent naar mijn weer iets groter geworden kinderen te kijken.
Binnen no time heb je vaak leuk contact met andere stellen, wat vaak leid tot het spelen van spellen en het drinken van dranken bij ons voor de safaritent.
Coby de eigenaresse, receptioniste, schoonmaker, dierenverzorger, bakker en weet ik veel wat,.. is erg vriendelijk en hardwerkend. Elke dag word het sanitair 2maal bijgehouden en is ze altijd aanspreekbaar.
Vanwege de kleinschaligheid kun je met een gerust hart je kinderen loslaten. Zeker omdat ze vanwege diezelfde kleinschaligheid snel nieuwe vriendjes maken.
Vorig jaar kwamen opeens 3 grote gezinnen met puberkinderen en onopgevoede kinderen op de camping, toen was de sfeer wel direct anders. Ik hoop dat niet nog eens mee te maken.
Aanrader!