Laagsteprijsgarantie

FenomenaalScore uit 13 reviews

Ruimte

Topaccomodatie
Door Vriendengroep op 29-09-2025

Top locatie en mooie accomodatie met hele fijne verhuurders die goede zorg hadden voor ons.

We hebben een prachtig Familie weekend gehad .
Door Jan en Tiny Maatman op 18-06-2025

Het is een prachtige locatie waar je heerlijk kan zijn met je familie .Alles was aan wezig ,Zelfs een mooi koffiezetapparaat,Hele mooie rustige omgeving. De eigenaar was niks te veel je kon altijd je vragen stellen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Gr Jan en Tiny

Genoten!
Door De boekensteunen 2 op 23-05-2025
Zakelijk gereisd

Het was , net als 3 jaar geleden, weer fantastisch.
Alles prima voor elkaar.
Vriendelijk en behulpzaam , dankjewel
Mathilde en Johan.

Echte aanrader voor grote groep!
Door Familie Niezing op 27-11-2024

We waren hier onlangs voor de tweede keer voor het jaarlijkse Familieweekend. De groep varieerde van 7 tot en met 93. Club van 18 personen. We hebben het huisje erbij gehuurd ivm de stellen etc.
Johan en Mathilde zijn perfecte gastheer en gastvrouw. Het huis is aangenaam en ruimte voor de hele club. Daarnaast kun je goed je boodschappen kwijt als je zelf wilt koken in de 2 (!) koelkasten en vriezer.
De keuken is een plezier om in te werken want goede spullen en apparatuur. De kamers zijn zeer comfortabel en de bedden zijn heerlijk. Het fijne is dat je je even terug kunt trekken in je eigen ruimte want met een grote groep kan het druk zijn. Buiten is het prachtig en de locatie leent zich uitstekend voor een wandeling. We hadden niet zo mooi weer maar tussendoor konden de kinderen lekker even buiten spelen. Het is genieten daar van ruimte en rust en van elkaar. Sanitair is uitstekend. Ook fijn dat er beneden een separaat toilet is.

Koekoeksklok bedankt.
Door Henny op 01-10-2024

Heerlijk plekje. Super begeleiding bij vragen. Met een familie met kinderen/ kleinkinderen en achterkleinkind genoten van het huis en de omgeving. Johan bedankt voor je hulp en meedenken.

Absolute aanrader!
Door Leonie Mensen op 16-05-2023

We hebben ons familieweekend doorgebracht in deze prachtige accommodatie. Het huis is ruim, mooi, schoon en aan alles wat je nodig kunt hebben is gedacht. Ook erg fijn dat bijna alle slaapkamers een eigen badkamer hebben. Hele vriendelijke eigenaar. We zijn zo tevreden dat we direct voor volgend jaar hebben geboekt!