Laagsteprijsgarantie

OnvoldoendeScore uit 7 reviews

waardeloos
Door ke op 12-08-2025
Alleen gereisd

waardeloze camping. onvriendelijk personeel. compleet verouderd sanitair

Teleurstellende ervaring, niet voor herhaling vatb
Door Magda op 05-07-2025

We verbleven een paar dagen op deze kleine camping met onze kleinkinderen. Op de website zag alles er veelbelovend uit, maar in werkelijkheid viel het erg tegen. Het zwembad leek op de foto's veel groter dan het in werkelijkheid is — duidelijk genomen met een groothoeklens.
Het springkussen was stuk tijdens ons verblijf, wat jammer was voor de kinderen. Wat ons vooral stoorde, was het gebrek aan toezicht aan het zwembad. Er werd zelfs in het water gespuwd, zonder dat iemand ingreep. We zijn toen met de kleinkinderen weggegaan van het zwemdok.
De camping wordt online veel mooier voorgesteld dan ze werkelijk is. Wij gaan er dan ook niet meer naartoe. Gelukkig hebben we er toch nog een paar fijne momenten van kunnen maken met de kleinkinderen — dankzij onze eigen inzet. De dame aan het onthaal was wel vriendelijk moet ik ook melden

Slecht
Door Bets op 03-05-2025

Wij hadden dit gekozen omdat het met een verwarmd zwembad is die open ging op 18 april NEE dus , heel vies dat zelfs kikkers op het trapje bleven zitten .
In de chalet hingen 3 a viertjes wat de gasten moesten doen .
Terwijl wij in een niet schoon huisje komen kapotte terras stoelen enz enz .
Jou zou nadat ik had geklaagd verwachten dat er iets van compensatie zou , nee hoor gewoon sorry daag .
Ik adviseer mensen een Niet te gaan Heb je gereserveerd zeg het af en vraag geld terug nu het nu kan !!!!

NIET DOEN. BLIJF ER WEG.
Door Monique op 30-04-2025

Het zwembad zou op 18-04 open zijn. Op 28-04 was het groen en smerig van de algen. Het zwembad is erg klein en grenst direct aan het terras. Zeer geschikt voor mensen met verkeerde bedoelingen!
Caravan was smerig.
Buiten meubilair was smerig en kapot.
Restaurant was gesloten.
Ze reageren niet op mail en telefoon. Live weten ze niet wat ze met klachten moeten doen. Kortom ze doen niets.

Ga hier NIET heen, geld niet waard!!
Door Ingrid op 14-08-2024

Wat een slechte verwaarloosde smerige camping. Onvriendelijk personeel, de toiletten die zo smerig zijn dat je bijna over je nek gaat en de kleine douches die ook niet schoon zijn. 2 wc rollen buiten het toilet voor de toiletten die er zijn en niet op slot zitten (standaard 2). Als je er een klacht over indient wordt er gezegd dat de schoonmaak geen prioriteit heeft omdat er nieuwe gasten komen voor de stacaravans (die wel een eigen toilet hebben). Er zou een snackbar moeten zijn volgens de site maar die is er niet. Bar gaat vroeg dicht, in de avond dus niets te beleven. Ik raad iedereen af om hier een plekje voor een caravan, camper of tent te boeken, tenzij je op een vies toilet wil zitten. De score van 3 niet waard

Erg slechte camping
Door Eddie op 13-08-2024

Zeer slechte camping
Geen snackbar aanwezig , je kan er nergens eten op de
Camping kantine voor drankjes heel vroeg dicht , verder weinig animatie , toiletten zeer oud en niet hygiënisch sommige toiletten afgesloten