Laagsteprijsgarantie
FenomenaalScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.9

Over Villa Nova

Ontdek de charme van Villa Nova, gelegen in het pittoreske Zorgvlied. Dit verblijf, gemakkelijk bereikbaar vanaf Amsterdam (AMS), biedt een onvergetelijke ervaring door zijn unieke faciliteiten zoals een conferentieruimte en een businesscenter, naast de essentiële Wi-Fi en parkeergelegenheid. Perfect voor zowel de zakelijke reiziger als de vakantieganger die op zoek is naar een naadloze verblijfservaring.

De ligging

Villa Nova bevindt zich in het serene Zorgvlied, een plek waar rust en natuur samenkomen. Hoewel specifieke details over de nabijheid van stranden of bezienswaardigheden ontbreken, biedt de ligging in deze vredige omgeving genoeg mogelijkheden voor verkenning. De reis van en naar de luchthaven Amsterdam (AMS) is gemakkelijk en comfortabel, waardoor Villa Nova een uitstekende keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een toevluchtsoord weg van de drukte, maar toch goed verbonden willen blijven.

Villa Nova verwelkomt vakantiegangers met een scala aan faciliteiten om hun verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Hoewel er geen melding wordt gemaakt van een zwembad, compenseert het verblijf dit met andere voorzieningen zoals een conferentieruimte en een businesscenter, perfect voor de zakelijke reiziger die ook tijdens vakantie productief moet blijven. Gratis Wi-Fi door het hele verblijf en parkeergelegenheid zorgen voor gemak en gemoedsrust. Deze faciliteiten maken Villa Nova tot een ideale uitvalsbasis voor zowel ontspanning als werk.

Vakantiegangers in Villa Nova kunnen genieten van een verscheidenheid aan gastronomische voorzieningen die hun verblijf nog plezieriger maken. Hoewel er geen specifieke details worden gegeven over restaurants of bars, nodigt de aanwezigheid van een eetgelegenheid en een bar uit tot gezellige avonden met heerlijk eten en verfrissende drankjes. Dit zorgt voor een complete, zorgeloze vakantie-ervaring.

Het is belangrijk om rekening te houden met de mogelijkheid dat Villa Nova niet specifiek is ingericht op vakantiegangers met beperkte mobiliteit. Informatie hierover of de specifieke aanpassingen die beschikbaar zijn, wordt geadviseerd vooraf bij het verblijf na te vragen. Verder, hoewel de accommodatie enkele belangrijke voorzieningen biedt, kunnen sommige daarvan tegen betaling zijn. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

Dorpsstraat 38, 8437 PB

Villa Nova

9.9
FenomenaalScore uit 4 reviews

Voor een goede ontspanning en verblijf
Door Hans Fraza
Zoover Ontdekker
op 22-08-2026

We zijn daar 5 dagen met een fietsgezelschap geweest. Perfect hotel met mooie schonen kamers. Gezellig personeel en behulpzaam. Het eten was uitermate goed. Elke dag wat anders en heerlijk. We konden kiezen uit drie verschillend gerechten. In de avond gezellig zowel buiten als binnen gezeten. Gezellige bar. De moeite waard om te verblijven en ik zou er zeker naar terug gaan.

Weer thuis komen in Villa Nova
Door Bianca op 20-10-2023

Nadat we 45 jaar geleden voor de eerste keer met onze ouders op vakantie gingen naar 'opa Krans' en daar jaren onze zomervakantie doorbrachten, waren mijn zus en ik nieuwsgierig hoe het nu is. We werden hartelijk ontvangen en verbleven in de kamer waar we jaren geleden ook geslapen hadden. Alleen was er nu een douche waar vroeger ons stapelbed stond. Het restaurant is zo ingericht dat we ons uitgenodigd voelde om daar een spelletje te spelen. Vriendelijke bediening en het diner 's avonds was prima. Het ontbijt is in buffetvorm met voldoende keuze. Na het ontbijt nog herinneringen opgehaald met de familie Krans en een rondleiding door het hotel gehad. Ik ga hier zeker terugkomen met mijn partner. De gastvrijheid is zoals ik me die herinnerde. Verder is de omgeving prachtig en zijn er volop fiets- en wandelmogelijkheden.

Absolute aanrader!
Door Joan van den Berg-Huibers op 25-10-2022

Gemoedelijk, kleinschalig hotel met zeer warme, persoonlijke benadering waardoor we ons meteen thuis voelden. Prima kamers, niet al te groot maar van alle gemakken voorzien en met goede bedden waardoor we heerlijk geslapen hebben. Lekker ontbijt, goed 3-gangen diner en uitgebreide high-tea waar we van genoten hebben. Prachtige omgeving met prima uitrijmogelijkheden voor de paarden. Mooie stallen met voer- en mestservice en ook de mogelijkheid om de paarden lekker op de wei te zetten. En in ons geval zelfs nog trailer-parkeerservice door meneer Jan. Dank! Jullie gaan ons absoluut terug zien!

Weekend lang genoten.
Door Caro Blaauw op 17-10-2022

Heerlijk hotel. Niet mega groot ,maar daardoor zeer persoonlijk. Prima gegeten , heerlijke high tea en super geslapen. De paarden staan in een mooie stal , worden gevoerd en gemest , en kunnen na de rit nog heerlijk van het land genieten. Wij komen zeker terug.