9.7FenomenaalScore uit 349 reviews

Website

Social media

Instagram, Facebook

9.7FenomenaalScore uit 348 reviews

Mooi gesitueerd in prachtige regio.
Door Femke Van Heijnsbergen op 29-11-2023

Mooie uitvalsbasis om regio te verkennen! Op korte rij afstand zit je aan het strand.

Niet zomaar een B&B, maar een thuis weg van huis!
Door Krouwel op 24-10-2023

Een B&B die onze verwachtingen overtrof. We voelden ons er welkom en op onze gemak. De gastheer en -vrouw waren vriendelijk en behulpzaam en ze deden er alles aan om onze verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De kamer was gezellig en smaakvol ingericht. Het ontbijt en avondeten was heerlijk. De locatie is perfect met een prachtig uitzicht. Dichtbij de gezellige badplaats Vinaròs. Een aanrader!

Genoten!
Door Patsy op 16-10-2023

We hebben een fantastische week gehad bij Marieke en Gerard en zijn zalig tot rust gekomen. Ze staan altijd klaar met uitleg over de omgeving en je fijne restaurantjes in de buurt te leren kennen. Ook hebben we genoten van het lekkere 3 gangen menu klaargemaakt door Gerard en opgediend door Marieke, een TOP team. Met Vinaros en Peniscola (zeker het oude deel is een bezoekje waard) zijn er mooie stranden in de buurt waar het zalig vertoeven is. De kamer was zeer ruim met een prachtig uitzicht over de velden vanop ons balkon en de hondjes geven je ook een warm thuis gevoel.

Mas del Rey

Het beste begin van onze vakantie
Door Sylvia op 14-10-2023

Beste Gerard en Marieke, wat hebben we genoten van jullie accommodatie, schone kamer, goede bedden, gastvrijheid en heerlijke eten. Een beter begin van onze vakantie konden we niet hebben!

Mooie badplaats Pèniscola met historisch stadje bezocht. Het was te kort om alles te zien.

Bij terugkomst op jullie Mas del Rey genoten we van de rust tussen de citrus boomgaarden.

We komen graag terug, tot ziens!

Enorme aanrader!
Door Floortje op 02-10-2023
Zakelijk gereisd

Afgelopen week bij Marieke en Gerard geweest met een groep collega's voor een workation. Enorm hartelijk ontvangen op hun prachtige terrein, dat ze vanaf de grond hebben opgebouwd. De kamer waren ruim en zeer netjes, de handdoeken werden halverwege de week vervangen en de bedden waren schoon en comfortabel. Iedere ochtend en middag stond er een heerlijk en uitgebreid ontbijt- en lunchbuffet voor ons klaar en twee keer verzorgden Marieke en Gerard een zalig diner voor ons. Wat voelden wij ons in de watten gelegd! Enorm dankbaar voor hun gastvrijheid. Ik kom hier graag nog eens terug!

Rustig luxueus verblijf
Door Ellen Vanhove op 01-10-2023

Fijne, vriendelijke gastheer en gastvrouw. Bij aankomst in de regen, kregen we een paraplu om vanuit de auto naar de B&B te stappen. Fijne en ruime kamer, rolluiken aanwezig in mijn kamer waardoor ik de warmte gemakkelijk buiten kon houden. In de leefruimte, waar oa het ontbijtbuffet werd geserveerd, heerlijk zalige jazz muziek die je dadelijk in de juiste mood brachten van ontspanning en rust. Het zwembad is mooi gelegen: je hoort er enkel het ruisen van de wind in omliggende bomen.

Soort hotel
Finca