Laagste prijsgarantie

7.8GoedScore uit

Over ME Marbella

Ontsnap naar het exclusieve ME Marbella, een oase van luxe direct aan het zandstrand. Met haar verfrissende buitenzwembaden en een steenworp afstand van de levendige Puerto Banús, belooft ME Marbella een onvergetelijke vakantie. Hier, waar het water de kust kust en de zon altijd lijkt te schijnen, vind je jezelf terug in een paradijs.

De ligging

ME Marbella pronkt met een benijdenswaardige locatie, op slechts 50 meter van een prachtig zandstrand en vlakbij de bruisende stad Marbella. Het hotel is omringd door diverse bars, restaurants en uitgaansgelegenheden, alle binnen handbereik. Voor degenen die verder willen verkennen, liggen Puerto Banús en de romantische stad Ronda op korte afstand. Met een bushalte op slechts 200 meter afstand, is het verkennen van de omgeving gemakkelijk en toegankelijk. De luchthaven (AGP) bevindt zich op ongeveer 58 km afstand, wat het reizen naar en van het hotel vergemakkelijkt.

ME Marbella biedt een ongeëvenaarde vakantie-ervaring met haar uitgebreide faciliteiten en diensten. Het hotel beschikt over drie sprankelende zoetwaterzwembaden, inclusief een apart kinderbad, omringd door gratis ligstoelen, perfect voor die ontspannende middagen onder de zon. Verfrissing is nooit ver weg met een zwembadbar die een assortiment aan drankjes serveert. Binnen het hotel bevindt zich een fitnessstudio, een spa en biedt het massagebehandelingen voor de ultieme ontspanning. Voor de avontuurlijke vakantiegangers is er een gratis fietsverhuurservice om de omgeving te verkennen. Het hotel maakt indruk met zijn moderne conferentiefaciliteiten en cateringdiensten, ideaal voor zowel zakelijke bijeenkomsten als speciale evenementen.

In ME Marbella is de culinaire ervaring net zo indrukwekkend als de faciliteiten. Vakantiegangers kunnen genieten van een voedzaam ontbijt, geserveerd in buffetvorm, om de dag goed te beginnen. Met drie airconditioned restaurants biedt het hotel een diversiteit aan gastronomische ervaringen. Of je nu trek hebt in lokale delicatessen of internationale gerechten, er is voor elk wat wils. Voor een meer ontspannen sfeer kunnen vakantiegangers terecht in een van de twee bars van het hotel, waar een selectie van drankjes en lichte snacks wacht.

Vakantiegangers die ME Marbella bezoeken zullen blij zijn te weten dat het hotel rolstoeltoegankelijke faciliteiten en barrièrevrije toegangen biedt, wat zorgt voor een zorgeloos verblijf voor iedereen. Huisdiervriendelijkheid wordt ook groot geschreven, met één huisdier per kamer toegestaan, zodat je je beste vriend niet thuis hoeft te laten. Voor betalingen accepteert het hotel gangbare creditcards zoals American Express, Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Room service

Website

7.8GoedScore uit 47 reviews

Eens maar nooit weer!
Door Frans de Roy op 13-06-2022

We hadden ons verheugd op een weekje golfen vanuit dit hotel. Kamer en locatie op zich prima. Gedateerde en ongezellige inrichting, met name van het restaurant. Geen enthousiast, behulpzaam personeel in het restaurant. Maaltijden ook niet bijzonder. Ondanks camera-toezicht en controle gasten bij de ingang op kamernummer, zijn op de dag van vertrek in het restaurant onze beide handtassen gestolen (paspoorten, ipads etc). Het leek wel alsof men wist dat wij die dag weg gingen omdat er gedurende de hele week niets bijzonders in onze tassen zat. Hotel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid, reageert niet op ons verzoek om de camera-beelden te bekijken en te delen. Wij raden dit hotel zeker niet aan!

Zeer goed verblijf voor een golfvakantie
Door Hetty Vlastuin op 01-07-2017

Centraal gelegen hotel, met mooie tuin en 2 zwembaden, door wandelboulevard gescheiden van het strand en op loopafstand van Puerto Banus, de luxe haven en exclusieve winkels. Het hotel heeft mooie kamers en bedden, badkamer iets gedateerd maar zeer netjes en schoon. Als onderdeel van de golfreis hadden wij halfpension geboekt, zeer uitgebreid ontbijtbuffet met een espresso machine en veel keus in eten/drinken. Het diner was van hoge kwaliteit, met name het vers bereide vis en vlees was erg goed.

één van de betere
Door rudi op 06-08-2016

wij zijn er met kerst/nieuwjaar 2015/2016 geweest en zijn bij thuiskomst gaan boeken voor de zomer juli 2016. voor ons is dit een topper. ligging, personeel, kamers en eten.
als je gaat voor een typisch Spaans stadje dan moet je hier zeker niet zijn, puerto banus op zich is voor de liefhebbers, wij vonden het prachtig toeven.
wij gaan nu al terug met nieuwjaar.!!

ME Marbella

Gewoon goed, geen poespas maar netjes en verzorgd
Door Deblanc op 06-10-2015

Hotel is prima - niets op aan te merken! Half pension is overbodig met alle goede restaurants in de buurt. 2min walk to Puerto Banus, prima ligging aan de wandelpromenade.

Gewoon goed!
Door Maria op 25-07-2015

De accommodatie was zeer netjes en zuiver. Het ontbijt en diner was goed en ruime keuze.Vriendelijk personeel. De kamer was netjes met 2 grote bedden. 's Morgens wordt de kamer netjes gemaakt en voorzien van zuivere handdoeken. Onze kamer ( 412 ) was aan de zwembadzijde, heel fijn. De kamers aan de achterkant keken op een saaie parkeerplaats. Héél jammer dat er geen parasols aanwezig waren bij de grote zwembaden, alleen 3 parasols bij een babybadje. Ja daar ga je niet zitten met 2 jongens van 19 en 16 jaar oud ;) Bij de grote zwembaden moet je genoegen nemen met de schaduw van palmbomen, wat nou dat die net gesnoeid worden!!! Er is ook een badlaken service. Heel jammer dat het mineraalwater niet bij de prijs inbegrepen is. 10 minuten lopen naar de boulevard en naar de mooie haven, waar ook de mooiste auto's van de wereld rond rijden:) en waar super mooie winkels zijn van hele bekende namen ( Dior, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, enz enz ). Marbella, je was geweldig!!!

Fantastisch hotel
Door Anne Marie Schrevens op 27-03-2015

We zijn net terug van 5 dagen Marbella. Hebben super genoten van dit hotel. Hadden ter plaatse een "level" upgrade genomen, hierdoor hadden we een grote mooie kamer en konden we de ganse dag door genieten van drankjes en hapjes. Het ontbijt was geweldig, zeer uitgebreid en super lekker. Het buffet 's avonds was niet zo geweldig, hebben dit dan ook maar 1x gedaan. Kers op de taart was de superleuke attentie voor de verjaardag van mijn partner. Een fles cava, een lekker stukje cake en een handgeschreven verjaardagskaart werden op de kamer afgeleverd! Dit hotel is gelegen op wandenafstand van Puerto Banus, een echte aanrader!
Min-punt: er werd te veel gepushed om een lidmaatschap te verkopen van de club Mélia.

• Sol Torremolinos Don Pablo

€ 378

Sol Torremolinos Don Pablo

8.2
    SpanjeCosta del SolTorremolinos

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Best Siroco

€ 386

Hotel Alay

7.8
    SpanjeCosta del SolBenalmádena

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Iberostar Waves Málaga Playa

€ 448