Sindbad Hotel & Spa

We hebben de beste aanbieders voor Sindbad Hotel & Spa voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 8
Over Sindbad Hotel & Spa
Ontsnap naar Sindbad Hotel & Spa, een waar paradijs in Hurghada, waar ontspanning en avontuur samenkomen. Met zijn ongeëvenaarde zwemcomplex en de nabijheid van het schitterende zandstrand biedt dit vakantiedorp een unieke vakantie-ervaring. Laat je verwennen in de spa, geniet van de zon op het zonneterras en duik in de verkoelende buitenbaden.
De ligging
Sindbad Hotel & Spa geniet van een bevoorrechte ligging, slechts ongeveer 350 meter verwijderd van een prachtig zandstrand en bevindt zich centraal in Hurghada. Dit maakt het de ideale uitvalsbasis om de levendige omgeving te verkennen. Nabijgelegen bezienswaardigheden en het bruisende stadscentrum zijn gemakkelijk toegankelijk, waardoor vakantiegangers het beste van beide werelden hebben: serene stranddagen en de opwindende Egyptische cultuur binnen handbereik. De afstand tot de luchthaven draagt bij aan het gemak, waardoor reizigers minder tijd nodig hebben voor transport en meer tijd om te genieten van hun vakantie.
Sindbad Hotel & Spa biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten, ontworpen om aan alle wensen van de vakantiegangers te voldoen. Het hart van het hotel is ongetwijfeld het indrukwekkende zwemcomplex, compleet met buitenbaden, een speciale zone voor kinderen, en spannende waterglijbanen. Het zonneterras nodigt uit tot ontspannen dagen onder de zon, compleet met ligstoelen en parasols. Voor de actievelingen biedt het hotel een uitgebreid sportprogramma, waaronder beachvolleybal en tennis. De aanwezigheid van winkels, een kapper, en diverse culinaire opties versterken de ervaring. Daarnaast zorgen faciliteiten als Wi-Fi en een oppasservice dat aan alle behoeften van de vakantiegangers wordt voldaan.
In Sindbad Hotel & Spa worden vakantiegangers verwend met culinaire hoogstandjes in het restaurant en verfrissende drankjes aan de bar. Met de mogelijkheid om te kiezen voor all-inclusive, kunnen vakantiegangers genieten van een zorgeloze vakantie waarbij ontbijt, lunch, diner en snacks inbegrepen zijn, naast een assortiment van alcoholische en alcoholvrije dranken. Het afwisselende buffet zorgt elke dag weer voor nieuwe smaakbelevenissen, van lokale delicatessen tot internationale gerechten.
Houd er rekening mee dat de pakketreizen van Sindbad Hotel & Spa in het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking. Voor specifieke verzoeken of meer gedetailleerde informatie staan we graag tot uw dienst. Het hotel accepteert Visa en MasterCard voor betalingen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Hotelkluis
In de buurt
Strand: 350m
Adresgegevens | Hurghada, Red Sea Egypt, 84511 |
Sindbad Hotel & Spa
Het was voor ons een super vakantie, we zijn inmiddels 50 jaar getrouwd en hebben dus ook 50 jaar vakantie ervaring waar we in Turkije heel veel luxe ondervinden slaat dit hotel toch wel alles niet zozeer qua luxe maar wel qua aandacht van het totale personeel, kelners , de eieren bakkers recepie medewerkers, toilet dames of heren, tuinmannen, housekeeping, animatie, het spa personeel het aqua centrum personeel. Daarbij zeg ik ook altijd behandel een ieder zoals je zelf ook behandeld wilt worden, je krijgt er zoveel voor terug.