Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Zee: 7000m
Winkelmogelijkheden: 900m
Adresgegevens | 32/25 san francisco de asis, 03177 |
Casa de Cerro
Een heerlijke vakantie gehad. Het huisje had alles wat wij nodig hebben gehad. Het was goed schoon.
Alles was perfect geregeld door de eigenaren. De auto op het vliegveld, de uitleg erbij incl de foto’s die mee werden gestuurd. Wat was dat makkelijk voor ons 😄
Het huis ligt lekker centraal. Alles is makkelijk te bereiken met de auto. Het zwembad aan de overkant was zoutwater en helemaal perfect.
Wij hebben het 17 dagen top gehad.
Huis stamt uit de jaren 80 maar is zeer goed onderhouden. Van alle gemakken voorzien, Goed werkende airco's. Ligt in la Marina met een gemeenschappelijk zwembad voor de deur. Goede begeleiding door casa las dunas. Bij aankomst is er een startpakket aanwezig. Bij vertrek natuurlijk wel ff aanvullen voor de volgende huurder. Veel bezienswaardigheden in de directe omgeving. Ligging dus uitstekend ook t.o.v. de luchthaven Allicante. Wij hebben genoten.
Het appartement is erg compleet en mooi gelegen tegenover het gezamenlijk zwembad.
Fijn ook dat we gebruik konden maken van de auto.Deze stond klaar op het vliegveld zodat we meteen door konden rijden naar het appartement.
Fijne ontvangst door Bianca.
Mooie omgeving, mooie stranden en steden.
Het huis is zeer compleet, van alle gemakken voorzien. Gezamenlijk zwembad voor de deur. We hebben genoten van een heerlijk ontspannen vakantie.
We hebben een hele fijn week gehad in dit huis. Huis is zeer compleet en gezellig ingericht. Ruim genoeg en van alle gemakken voorzien. ‘s Avonds lekker onder de veranda met uitzicht op het zwembad. Topweek gehad en zeker voor herhaling vatbaar!
Wij hebben genoten van de vakantie, de vliegreis was goed gegaan vanaf
Eindhoven, we werden keurig opgewacht door Bianca ( Casa las Dunas ) en in
no time waren we op de bestemming. En de terugreis was idem dito.
Het was een heerlijk verblijf in jullie vakantiehuis met alles erop en
eraan, woonkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers en keuken dik in orde en netjes
schoon.
En de verschillende terrassen ook dik in orde.
Ook fijn met Nederlandse TV zenders en prima Wi-Fi.
Wel fijn met de auto erbij, want die heb je echt wel nodig voor de
boodschappen en naar t strand en om naar de omliggende plaatsen zoals
SantaPola ( hele mooie boulevard ) Torrevieja en Guardamar del Segura te
gaan.
Heerlijke strandwandelingen gemaakt en uiteraard gezonnebaad, we hadden
prima weer!
Kortom voor herhaling vatbaar.