Laagsteprijsgarantie

Over Esponella

Bij Esponella ervaar je de ultieme campingvakantie aan de kust. Stel je voor: wakker worden met de warme zon op je huid, direct het strand op lopen en genieten van de gezellige sfeer. Hier wacht je een stralend avontuur dat je nooit meer vergeet. Klaar voor die vakantiekriebel? Dit wil je meemaken!

De ligging

Esponella ligt in een schitterende omgeving aan de Noord-Spaanse kust, vlakbij het strand. Perfect voor zonliefhebbers en zee-enthousiastelingen die graag buiten zijn. Je fietst in 5 minuten naar het strand en binnen een mum van tijd bevind je je in de gezellige omgeving met tal van leuke uitjes en mooie natuur. Dus maak je klaar voor mooie herinneringen en eindeloos genieten.

Als je bij Esponella binnenstapt, voel je meteen dat je hier echt vakantie hebt. De camping biedt een fijne sfeer met ruime plekken en een gezellige campingwinkel. Je kunt gebruikmaken van de faciliteiten zoals een wasserette en speeltuinen voor de kids. Na een dag vol zon en zee plof je neer op het terras en geniet je van de ontspannen sfeer. Dit is de plek waar je zomerslang vakantiegevoel krijgt, met alle gemakken binnen handbereik.

Bij Esponella heb je keuze uit verse broodjes bij het ontbijt en makkelijke, gezellige eetgelegenheden op de camping zelf. Geniet van een simpele lunch of een gezellige barbecue in de avond. De sfeer is relaxed en uitnodigend, perfect om lekker bij te praten en te genieten van je vakantie. Als je een keer iets anders wil, ligt de omgeving vol gezellige dorpjes met lokale lekkernijen en verse vis, klaar om ontdekt te worden.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plaatse te voldoen. Sommige faciliteiten kunnen tegen betaling zijn of seizoensgebonden open, afhankelijk van het weer en de drukte. Verder is het handig om te weten dat je bij Esponella niet ver van mooie natuurgebieden bevindt, perfect voor wandelen en fietsen. Het is altijd goed voorbereid op een relaxte en zorgeloze vakantie; je bent in goede handen en krijgt de vakantiesfeer direct te pakken!

• BBQ toegestaan

Ctra. Banyoles-Figueras km 8, E-17832

Esponella

MatigScore uit 1 review

Wij komen hier niet terug …
Door Mette op 13-08-2023

Wij hadden een huisje op de camping. Wij mochten onze auto naast het huisje parkeren. De andere huisjes hebben niet zo’n parkeerplaats dichtbij. Het huisje was van binnen netjes opgeruimd. Bij het zien van de website waren wij enthousiast, maar toen wij goed keken, ontdekten wij veel gebreken. De deuren van de kamers klemden, de ramen kreeg je alleen met veel geweld open en dicht en de muren zijn heel dun. Daarnaast deed de stop van de gootsteen het niet, spoelde het toilet slecht door en was de douchedeur kapot. Voor alles op de camping moest er betaald worden: WiFi, bbq’n, poelen en tennissen. De ‘winkel’ was overdreven duur! De camping verder was heel rumoerig. De toiletgebouwen zijn zijn niet schoon en het algehele aanzien van de camping is slordig en oud. Er staan veel aftandse caravans van vaste gasten. We betaalden €1000 per week en dit was het zeker niet waard. We raden de camping dus niet aan, ook al is de ligging prima.