Residence Bougainville

Centrale verwarming
Vaatwasmachine
Adresgegevens | Carrer Serra l'Aixorta 10, 03530 |
Residence Bougainville
Voor de eerste keer dit appartement geboekt, toendertijd nog bij Harry en Karla die hun huis per 1 mei 2024 hebben overgedragen aan Hardy en Miriam. En wat waren Hardy en Miriam lief, behulpzaam en zorgzaam. Als er wat was kon je ze altijd bereiken. Erg gastvrij en altijd in voor een praatje.
Het huis heeft een super mooie tuin met zwembad en het appartement was perfect. Kortom het waren twee fantastische weken!
Ik kom hier zeker nog een keer terug!!
Hardy en Miriam jullie zijn TOPPERS!
We hebben een heerlijk verblijf gehad bij Hardy en Miriam (zij hebben dit complex overgenomen sinds begin mei 2024). Hele fijne gastheer en gastvrouw. Alles was dik in orde. Voor volgend jaar ook alweer geboekt!
Ga zo door!
We zijn voor de derde keer op vakantie geweest bij residence Bougainville.
De eerste 2 keer bij Harry en Karla.
Ontzettend fijne mensen met alle kennis van de omgeving en de geschiedenis hiervan.
Nu voor de derde keer als eerste gasten bij de nieuwe eigenaren Hardy en Miriam.
Ook heeeel lieve keurige mensen, die voor alles en altijd voor je klaar staan.
Zo genoten, dat we onze geboekte vakantie nog met 3 dagen verlengd hebben.
Heel veel succes Hardy en Miriam...
Dat gaat zeker lukken met jullie instelling....
Veel liefs
Leo en Maria
Voor de derde keer enorm genoten. Fijn appartement, lekker zwembad met ligbedden en niet te vergeten Harry en Karla die alles voor je willen doen. Geweldige plek voor een heerlijke vakantie!
De persoonlijke aandacht en gastvrijheid door de eigenaren valt niet te evenaren. Tbv de omgeving en op vragen geeft de gastheer uitleg.Historische kennis en weetjes worden gedeeld, waar je ook heen denkt te gaan. Op het Bougainville terras kun je je in alle rust terugtrekken en zijn de kleine zitjes her en der gezellig ingericht. Kortom, we hebben met elkaar een reuze tijd gehad op Residencia Bougainville.