Direct aan het strand
Zandstrand
Ligstoelen
Adresgegevens | Calle Etna , 03724 |
Villa Patricia
Heel fijn ruim huis, goed uitgerust. Echt in Spaanse sfeer. Top, groot zwembad en leuk voor de kids dat er een pingpong- en voetbaltafel staat. Huis is gelegen op loopafstand van strandje met leuke restaurantjes. Auto op eigen terrein achter hek. Mooi zeezicht! En fijn met buitenkeuken. Keuken ook ruim (grote koelkast!) en van oven en magnetron voorzien. Ook daar niet misgegrepen.
Top plek! Zeker een aanrader. Goede verzorging vanuit Spaanse Zon! ☺️
Wat een super vakantie hebben wij gehad in casa Patricia in Moraira. Het huis ligt op een mooie locatie met alle voorzieningen binnen een km. Het huis zelf is van alle gemakken voorzien en heeft een mooi zwembad. En als er iets ontbrak of kapot was werd dat per direct of de volgende dag gefikst door onze host Patricia. Wij kunnen iedereen deze organisatie van harte aanbevelen
Een 10 met een gouden griffel
Dit was onze 2e keer in Villa Patricia en het was wederom fantastisch. Prachtige villa met prachtig uitzicht, heerlijk zwembad en perfecte ligging. Alles wat je maar kan bedenken is aanwezig. Hele goede communicatie, voor aankomst fijn contact gehad met Patricia, altijd een snelle reactie en perfecte service. Dit was zeker niet onze laatste keer in Villa Patricia!
Prachtig huis.
Daar 2weken verbleven begin juni.
Heel mooi huis .
Veel ruimte en alles er op en er aan.
Lekkere ligbedden en veranda in de avond is top.
Buitenkeuken ook veel gebruik van gemaakt.
Wij waren maar met z'n tweetjes in een huis voor 8 personen dus alle ruimte en privacy.
Kortom prima vakantie gehad.
Het verblijf was prachtig, ruimer nog dan op foto's te zien was. Prima ingedeeld met zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers boven en op begane grond het appartementje met slaapkamer en badkamer. Heerlijk schoon bij aankomst. Contact met het beheer heel fijn en snel. Zwembad heerlijk. Uitzicht geweldig, zo wil je elke dag, altijd zitten en je kunt blijven genieten van de rust, vanwege de ligging van de woning. Op (nog geen) 5 mins met auto naar centrum Moraira. Voor de wandelaar is het ook geen probleem!
Kortom, wij gaan hier zeker terugkomen. Maar nu niet allemaal gaan boeken he, want dan lukt dat dus niet 😁😎.
Het was voor ons de eerste keer dat wij een villa gehuurd hebben met een lekker ruim zwembad. Wij hadden geen verwachtingen hoe het (in het echt) uit zou zien, maar boven verwachtingen!! Alles helemaal strak en superschoon. Prachtig schoon zwembad wat ook lekker diep was aan één kant. Binnen ook alles helemaal prima. Grote woonkamer, ruime keuken, grote ijskast, magnetron, oven, keukengerei, noem maar op. De slaapkamers ook netjes en ruim genoeg. Omdat wij maar met zijn tweetjes waren hadden wij lekker ieder ons eigen badkamer :) Ook de airconditioning in elke ruimte ook zeer fijn. Wat aan deze villa zou fijn was, is het terras op de eerste verdieping waar je een prachtig uitzicht hebt over de middellandse zee. Zonder twijfel raden wij deze villa aan iedereen aan.
Patrica, bedankt voor ale tips en snelle appjes, altijd fijn.