Sea Garden

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Sea Garden
Ontdek de charme van Sea Garden, centraal gelegen in Hurghada, slechts een steenworp afstand van het sprankelende strand. Dit hotel belooft een onvergetelijke vakantie met zijn verleidelijke binnen- en buitenzwembaden en directe toegang tot de zee. Perfect voor zonliefhebbers en watersportfanaten. Laat je betoveren door de zon en ontspan in stijl.
De Ligging
Sea Garden bevindt zich in het levendige Hurghada, op slechts 100 meter van een prachtig zandstrand en 150 meter van het stadscentrum. Dit maakt het de perfecte uitvalsbasis voor vakantiegangers die willen genieten van zowel zon en zee als de lokale cultuur en uitgaansgelegenheden. Een bushalte bevindt zich op circa 50 meter van het hotel, wat zorgt voor gemakkelijke toegang tot andere delen van de stad. Voor degenen die verder willen verkennen, ligt Cairo op ongeveer 500 km afstand. Het dichtstbijzijnde vliegveld is slechts 7 kilometer van het hotel verwijderd, waardoor het een gemakkelijk te bereiken bestemming is voor vakantiegangers.
Sea Garden, recent gerenoveerd in 2016, biedt een scala aan faciliteiten om je verblijf zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. Met 94 kamers, voorzien van alle gemakken, belooft dit hotel een persoonlijke service en kwaliteit. Het pronkstuk van het hotel zijn de zwembaden; een zoetwater buitenzwembad met gratis ligstoelen en parasols, ideaal voor ontspanning onder de Egyptische zon. Voor de actieve vakantiegangers biedt het hotel faciliteiten zoals biljart, beachvolleybal en diverse watersporten op een steenworp afstand. Daarnaast zijn er een winkel, een lobby met bar en gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor alle vakantiegangers.
In Sea Garden hoef je je geen zorgen te maken over de maaltijden, met een verscheidenheid aan eet- en drinkgelegenheden om je smaakpapillen te verwennen. Het hotel biedt een restaurant waar dagelijks ontbijt en diner in buffetvorm worden geserveerd, inclusief vegetarische opties om aan alle dieetwensen te voldoen. Voor een verfrissend drankje of een lichte snack kun je terecht bij de bar of het koffiehuis. Of je nu kiest voor halfpension of enkel met ontbijt, Sea Garden zorgt ervoor dat je culinaire ervaring net zo onvergetelijk wordt als je vakantie.
Het is goed om te weten dat het Sea Garden hotel faciliteiten en diensten kan bieden die mogelijk niet volledig toegankelijk zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking. Gasten die met huisdieren willen reizen of specifieke vragen hebben over de toegankelijkheid, wordt aangeraden vooraf contact op te nemen met het hotel. Betalingen kunnen gemakkelijk worden gedaan met de meest gangbare creditcards zoals Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Airconditioning
E-mailadres | |
Adresgegevens | 44 El Sakkala, PO Box 44, 110 00 |
Website |
Sea Garden
Het dinerbuffet is weinig smaakvol, wij zijn veel uit eten gegaan. Als er alleen logies en ontbijt werd aangeboden zou dat voor ons prima zijn!
Hotel was vrijwel uitgestorven.
Ligt wel super centraal, helaas wel vlakbij Moskee waar elke uur wordt geschreeuwd.
Service was wel goed maar spraken geen tot zeer slecht Engels.
Ontbijt zeer karig zonder een gebakken ei.
Na drie dagen vragen werd er trots een gebakken ei geserveerd.
Door de grote afwezigheid van gasten avondeten werd op bord geserveerd. 19x in Egypte geweest om te duiken, maar zo hotel nog nooit meegemaakt (uitgestorven/weinig variatie in eten/uitgestorven zwembad) op zich allemaal rustig maar het gaf zijn weerslag op personeel.
Kamers wel schoon maar oud en badkamer veel schimmel. In de avond veel herrie van nabijgelegen disco etc. Positief was wel GEEN Russen. Wel veel inboorlingen met burka.
Voor hetzelfde geld kan je stukken beter krijgen, voor ons niet meer dit hotel.
Samen met mijn vriendin verbleven wij begin Juli 1 week in dit hotel. Wij kunnen alleen maar lovend zijn over het personeel en de service. Het personeel was altijd vriendelijk en bereid te helpen. Toen wij vroegen om een kamer met uitzicht op het zwembad werd dit meteen voor ons geregeld, sterker nog, we kregen zelfs een upgrade naar een grotere kamer! We hebben mooie herinneringen aan "poolguy" Ali en Waem van de receptie. Ze zorgden ervoor dat Sea Garden voelde als een home away from home!
Het hotel bevindt zich is in het beste gedeelte van Hurghada (het oude centrum beviel ons minder). De nieuwe marina is namelijk vlakbij. Hier kun je savonds goed eten/drinken. Daarnaast heb je als gast van Sea Garden gratis entree bij Hed Kandi, een "beachclub" met een mooi strand/zwembad. Een klein minpunt is dat er rondom Sea Garden veel wordt gebouwd.
Een tip: altijd blijven lachen, en wees niet bang om aan te geven als iets je niet bevalt (maar doe het vriendelijk) en ze lossen alles voor je op

Sea Garden
prima service 150 m vanaf strand 300m naar oude centrum goed ontbijt en diner weinig variatie in groente
sea garden in hurghada is echt een waardeloos hotel.
we zijn daar bestolen door waarschijnlijk personeel van ons geld.dit zat in onze koffer die met een code was afgesloten.
de eerste avond na het inchecken werd ons verdovende middelen aangeboden door nota bene de receptionist!!!welke mafkees haalt zoiets in z'n hoofd?we zijn belazerd door de receptie die heeft onterecht geld afgetroggeld voor een grotere kamer.de kamers zijn ronduit slecht te noemen,de balkondeur kon niet op slot,de douche was onbruikbaar smerig en vies door schimmels.in het bijzijn van personeel kakkerlakken lopen doden,lieten ze gewoon liggen.het eten was niet weg te krijgen,ontbijt was zeer sober en brood drie dagen oud.de kledingkast was incompleet er ontbrak een deur,de televisie deed het niet.al deze dingen aangekaart bij de receptie,ze zouden binnen vijf minuten komen maar niemand gezien.Tui de reisorganisatie ingelicht en die hebben ons super geholpen,overgeboekt naar een ander hotel,fantastisch opgelost.
een leuk en klein hotel midden in hurghada (sakala) en om de hoek van papa beach
een echte aanbeveler als je echt van het land wil genieten en buiten de deur eten
enkel ik zal nooit meer met TO gaan slechte reisleiders zullen totaal niet meewerken alleen reizen verkopen.

- € 554
Hurghada Long Beach Resort
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 609
SUNRISE Aqua Joy Resort