Laagsteprijsgarantie

FenomenaalScore uit 12 reviews

Ruimte

Super Villa
Door Nourdin op 20-08-2024

Wat een prachtig huis met alles wat je nodig hebt super verblijf gehad, met mooie uitzicht op de bergen, het zwembad was mooi en schoon ben je op zoek naar rust, privacy en hygiëne dan raad ik je casa vista Arenas aan.
Met dank aan Hans (eigenaar) en zeker om zijn communicatie over wahtsap

Arenas
Door Esma op 10-08-2024

Hele mooie woning, met een schoon mooie zwembad. De eigenaar is heel behulpzaam, je kunt bij elke vraag bij hem terecht. Ben je opzoek naar een mooie, rustige omgeving. Ben je hier op de goede plek. Huis heeft alles wat je nodig hebt. Ook geschikt voor kinderen, en zelfs een babybedje!

Bedankt Hans!

Casa Vista Arenas
Door Anneleen op 06-08-2024

Het huis is prachtig gelegen in de bergen, hele rustige, stille omgeving. Je hebt een goeie auto nodig, want de tocht ernaartoe is avontuurlijk. Best vooraf nadenken of je alles hebt (boodschappen bv) voor je de rit van of naar het huis aanvat. Een praktisch verblijf met alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze reis. Ruim en mooi terras, met mooie schaduwplaatsen, een zalig verwarmd zwembad (met veel wespen dit moment) en een formidabel uitzicht. De gastheer is steeds vlot bereikbaar per chat, attent.

Leuke vakantie
Door Frank op 09-12-2023
Alleen gereisd

Top locatie, zeer goe bereikbaar,mooi zwembad, zeer tevreden

Top vakantie
Door Bianca op 19-09-2023

Fantastisch verblijf, prachtig huis met zwembad op de berg.
Heerlijk rustig.
Gastheer/vrouw is erg gastvrij.
Dus een echte aanrader

Fantastisch zowel huis als locatie!
Door Kees en Geja op 30-08-2023

Net terug van een fantastische vakantie in Arenas. Konden we deze parel maar voor ons zelf houden, wat hebben we genoten van Casa Vista Arenas en van de fantastische omgeving. Andalusië heeft voor ons alles waar wij van houden.
Casa Vista Arenas ligt op een berg met heel veel privacy en ligt heerlijk rustig. Huis is compleet ingericht en je voelt je er gelijk thuis. Hans heeft ons veel tips gegeven en is altijd snel bereikbaar mocht dit nodig zijn. Via een prachtig door het landschap slingerende weg haal je de lekkerste ijsjes in Competa, een dorp vlakbij. Mooie route’s in de omgeving om ook “off road” te rijden in de Campo zijn ook wel een beetje spannend. We hebben mooie tochten gemaakt en plaatsen bezocht. De bekende “Witte dorpen” liggen in de omgeving en zijn erg leuk om te bezoeken. De ligging van de woning is perfect, vlakbij Velez-Malaga en je kunt alle kanten op. Casa Vista Arenas zit zeker in ons hart!