Over Verona
Ontdek de ultieme vakantie-ervaring bij Verona, waar ontspanning en plezier naadloos samenvloeien. Met schitterende zwembaden en een ongeëvenaarde ligging is dit de perfecte uitvalsbasis voor iedereen die op zoek is naar zon, zwemplezier en onvergetelijke momenten. Verona belooft een verblijf vol ontspanning en avontuur onder de stralende zon.
De ligging
Verona verwelkomt vakantiegangers in het levendige Marmaris, een parel aan de Turkse Rivièra. Deze locatie biedt het beste van twee werelden: rustig genoeg voor een ontspannen verblijf, maar dicht genoeg bij het bruisende stadsleven. Verona is strategisch gepositioneerd, waardoor vakantiegangers gemakkelijk de lokale bezienswaardigheden kunnen verkennen, van zonovergoten stranden tot historische schatten. Bereikbaarheid is geen probleem; zowel openbaar vervoer als privévervoer bieden probleemloze opties voor uitstapjes in de omgeving. De afstand tot de luchthaven maakt het zowel voor kortere als langere verblijven een ideale keuze.
Verona springt eruit met zijn uitstekende faciliteiten die garant staan voor een onvergetelijk verblijf. Centraal staan de prachtige zwembaden, inclusief kinderbaden, die zorgen voor verfrissing en plezier voor alle leeftijden. Het zonneterras nodigt uit tot ontspanning en het amusementsprogramma zorgt voor de nodige afwisseling. De vriendelijke receptiemedewerkers staan altijd klaar om te helpen met vragen of behoeften. Verona is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers en biedt gratis Wi-Fi in de openbare ruimtes. Voor gasten die met de auto komen, is er voldoende parkeergelegenheid. Elk detail is zorgvuldig overwogen om een zorgeloze en plezierige ervaring te garanderen.
Bij Verona kunnen vakantiegangers genieten van een veelzijdige culinaire ervaring. Het restaurant serveert heerlijke gerechten die elke smaakpapil zullen bekoren, terwijl de bar de perfecte plek is voor een verkoelend drankje of een gezellige avond uit. Of je nu op zoek bent naar een uitgebreid diner of een lichte snack, Verona biedt voor ieder wat wils.
Houd er rekening mee dat de faciliteiten van Verona, hoewel uitgebreid en toegankelijk, mogelijk niet volledig geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking. Voor specifieke verzoeken of meer gedetailleerde informatie staan we graag tot uw dienst. Verder is het goed om te weten dat sommige diensten en faciliteiten tegen betaling zijn. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Airconditioning
Room service
Liften
Entertainmentprogramma
Totaal aantal kamers: 75
Adresgegevens | Yunus Nadi Cad. No:69, TR-48700 |
Verona
Onbeschoft personeel airco 90 eur pw en airco 45 eur per week. Neem geen ontbijt er is geen buffet. Ik heb 280 eur extra betaald voor logies ontbijt. Je kon kiezen uit toast met ei of jam en een koffie, of thee of 1 glas vruchtensap. Na geklaagd te hebben bij Sunweb hebben wij de helft van dit bedrag teruggekregen en gingen zelf ontbijt halen bij de supermarkt. Zwembad is top! Kids hebben genoten helaas geen glijbaan of speeltuin. Prijzen om te eten zijn giga duur. Veel restaurants in de buurt Hayat doner kebab is lekker en echt goedkoop. Schoonmaak en hygiëne is top. Koop nix bij dat winkeltje bij hotel. Niks geprijst en ze noemen een prijs. Bij Hayat zit een grote supermarkt daar haalden we ons ontbijt en drinken. Savonds nix t doen Engelse nemen alles over daar. Handdoekje leggen al sochtends vroeg. We legden de Handdoekjes gewoon weg. En ons werd gevraagd did you do that? k deed alsof k hun niet versta. Maar echt ik versta ze niet.
Zeer leuke appartementencomplex, kamers zeer schoon elke dag, leuk personeel, eten bij het complex is ook super, eigenlijk wat niet. Nee zeker een aanrader, ook als je niet in de volle drukte wil zitten, net buiten het centrum. Ga over een weekje weer naar deze locatie aangezien ik nog een weekje vrij heb. 1 tip als je er bent huur een wifi box, kan je lekker mee nemen buiten het hotel en je hebt bijna overal bereik.